UPDATE Cristian Ciocan, primul meci din 2021: Victorie prin KO tehnic
Foto: Arhivă

UPDATE Cristian Ciocan, primul meci din 2021: Victorie prin KO tehnic
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE BOX: Pugilistul român Cristian Ciocan l-a învins prin KO tehnic în repriza a treia pe polonezul Patryk Kowoll, sâmbătă, 15 mai 2021, într-un meci la categoria grea, în gala profesionistă de la Koln (Germania).

Ciocan (33 ani), alias Christian Hammer, antrenat de Felix Păun, şi-a trecut în palmares cea de-a 26-a victorie la profesionişti (16 prin KO), având şi şapte înfrângeri.


BOX. Sala "Box Gym" din Koln găzduieşte în această seară o gală de box profesionist în care va evolua şi gălăţeanul Cristian Ciocan. Elevul prof. Felix Păun din Pechea urmează să-l întâlnească pe polonezul Patryk Kowoll. Acesta are 29 ani şi a susţinut până acum 31 de meciuri ca profesionist, din care a câştigat doar şapte. În ultima partidă susţinută, Kowoll a cedat prin KO tehnic în faţa conaţionalul Kamil Sokolowski. Cristian Ciocan, alias Christian Hammer, legitimat la clubul profesionist din Hamburg, a susţinut ultima partida în noiembrie anul trecut, când a cedat la puncte în faţa lui Tony Yoka.

RUGBY. În etapa a V-a a Diviziei Naţionale de rugby (eşalonul al doilea), gălăţenii de la CS Municipal vor juca acasă, pe Stadionul "Municipal", astăzi, de la ora 11.00, cu un adversar tradiţional - CS Năvodari.

TENIS. Categoria Under 18 a turneului de tenis "Cupa Primăverii", organizat de Clubul Dacia, a fost câştigat de Robert Mihnea Maftei (CSM Dunărea Galaţi), cu victorii pe linie.

SELECŢII. Clubul Alfa organizează selecţii pentru alcătuirea grupelor de fotbal, pentru copii născuţi în perioada 2008-2014. Selecţiile au loc la Stadionul "Siderurgistul", zilnic, orele 11.30 - 13.00, sub îndrumarea antrenorului Ion Morohai, telefon 0740843944.

Citit 2263 ori Ultima modificare Duminică, 16 Mai 2021 20:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.