Din Liga Campionilor, direct în campionat

Din Liga Campionilor, direct în campionat
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălățenii au pierdut toate cele trei meciuri din grupa de calificare a Ligii Campionilor la futsal, iar de astăzi se întorc la meciurile din Liga I.

Cu multe probleme de lot și cu o configurație diferită a competiției față de ediția precedentă, United n-a mai reușit să facă aceeași figură frumoasă în Liga Campionilor în acest an, așa cum o făcuse în sezonul anterior.

United a fost repartizată în ediția 2021-2022 a Ligii într-o grupă de calificare ale cărei meciuri s-au disputat în Ucraina. Gălățenii au pierdut toate cele trei jocuri: 4-6 cu Liqueni (Kosovo), 3-5 cu Araz (Azerbaijan) și 0-2 cu gazdele de la Uragan. Astfel, United a încheiat pe ultimul loc grupa de calificare, fără niciun punct acumulat. Dintre jucătorii de la United s-a remarcat brazilianul Daniel Araujo, cel care a ocupat primul loc în clasamentul golgheterilor, cu șase reușite.

Antrenorul-jucător Florin Ignat a declarat că își dorește ca elevii săi mai tineri să fi învățat din experiența Ligii Campionilor. "Meciurile au fost foarte grele. În această competiție, la cea mai mică greșeală pe care o faci, adversarul te pedepsește. Nu au fost cele mai reușite meciuri ale noastre, dar e important pentru noi să căpătăm experiență, pentru că avem jucători foarte tineri în lot. Chiar dacă am ratat calificarea, încercăm să luăm părțile bune din această experiență, pentru că ne dorim să ne revenim din punct de vedere al lotului și să reușim rezultate cât mai bune pe plan intern, în competițiile în care am mai rămas", a spus Ignat.

În ediția precedentă a Ligii Campionilor, cei de la United au ajuns până în faza optimilor de finală ale competiției, după ce trecuseră de două tururi, împotriva campioanelor din Israel și Polonia.

Astăzi, meci la Cluj

După "excursia" din Ucraina, acolo unde s-au deplasat de marțea trecută și au disputat trei partide, cei de la United au pornit la drum direct către Cluj-Napoca. Băieții lui Florin Ignat au programat un meci de campionat, astăzi, de la ora 18:00, pe terenul celor de la Clujana Cluj-Napoca, ultima clasată, fără niciun punct obținut.

Gălățenii se află pe poziția a treia în campionat, înainte acestei runde, cu 13 puncte din șase partide disputate. Liderul la zi este FK Odorheiu Secuiesc, cu 18 puncte, obținute în șapte meciuri, iar locul secund este ocupat de către Autobergamo Deva, cu 16 puncte, din șase meciuri. Pe loc de play-off se mai află și echipa din Timișoara, cu nouă puncte.

La fel ca în ediția precedentă de campionat, United se remarcă prin capacitatea ofensivă, fiind prima la acest capitol, cu 45 de goluri înscrise până acum.

Citit 979 ori Ultima modificare Marți, 02 Noiembrie 2021 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.