CSM Galați, în căutarea primului succes

CSM Galați, în căutarea primului succes
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

BASCHET. Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Galați are de jucat un meci extrem de important, astăzi, de la ora 18:30, cu Dinamo București, în etapa a șaptea a Ligii Naționale masculine. Gălățenii sunt în căutarea primului succes în Ligă din acest an, după ce au pierdut primele cinci partide, iar cea de-a șasea a fost reprogramată. Partida se va disputa la Sala Sporturilor "Dunărea".

VOLEI. Fetele de la CSU Hygienium susțin astăzi al treilea meci din actualul sezon. Parteneră de joc le va fi echipa Academiei de Volei Constanța, iar întâlnirea este găzduită de Sala Polivalentă "Dunărea", de la ora 12.00.

HANDBAL. În eșalonul secund feminin de handbal, gălățencele de la CS Municipal au programat meciul etapei a VI-a, pe care îl vor susține în deplasare, la Corona Brașov.

ARBITRAJ. La meciul AFK Miercurea Ciuc - Viitorul Pandurii Tg. Jiu, din Liga a II-a de fotbal, arbitrul asistent Daniel Vlase va fi la una din tușe, iar Silviu Veronel Ioan a fost delegat observator la Poli Iași - Unirea Slobozia. Sunt și două programări la Liga a III-a: Ionuț Constantinescu, ajutat de asistentul Daniel Gâță, va fluiera la Farul II - FC Voluntari II, iar meciul Viitorul Ianca - Dinamo Bacău va fi observat de gălățeanca Simona Rența.

Citit 585 ori Ultima modificare Vineri, 05 Noiembrie 2021 23:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.