Sportivii de la CSM Dunărea, trei medalii la "Naționale"

Sportivii de la CSM Dunărea, trei medalii la "Naționale"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sala Sporturilor din Brăila a găzduit meciurile finalelor Campionatului Naţional de box, aici întrecându-se sportivi de la categoriile cadeți (născuți 2006/2007) și seniori Under 22.

Pugiliștii gălățeni de la CS Municipal Dunărea au avut evoluții foarte bune și au obţinut rezultate pe măsură. Astfel, după patru zile de dispute aprige, gălățenii au intrat în posesia a trei prețioase medalii: aur, argint și bronz.

În întrecerea celor mai mici, gălățeanul Alexandru Suvache(foto) s-a clasat pe primul loc la categoria 57 kg, după ce a obţinut patru victorii la puncte. În finală, elevul lui Costel Burlacu l-a învins pe reprezentantul gazdelor, Alin Țapu. De remarcat că Suvache, mai vechi "abonat" la titluri naționale, este și vicecampion euopean la această categorie de vârstă, iar învinsul său din finală  este brăilean, ca și antrenorul Costel Burlacu.

Cel de-al doilea elev al antrenorului Burlacu prezent în concurs, Daniel Dorofte (categoria 54 kg), a terminat pe locul al treilea, după trei victorii la puncte.

La seniori, Dunărea a fost reprezentată de Eusebiu Alistar (categoria 67 kg), acesta cedând la puncte în finală în fața lui Cristinel Bogoșanu (Craiova), după ce obținuse două victorii. Cu aceste reușite, reprezentantul nostru a cucerit titlul de vicecampion național.

Citit 1079 ori Ultima modificare Joi, 16 Decembrie 2021 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.