Prezențe notabile în turneul de la Brașov

Prezențe notabile în turneul de la Brașov
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La Poiana Brașov a avut loc Campionatul Național de șah rapid, blitz și dezlegări, la care au participat peste 150 de sportivi. CSM Galați a fost reprezentat de patru juniori, însoțiți de antrenorul Lucian Jugaru, care au înregistrat câteva rezultate notabile.

Alina Vorniceanu (16 ani) a obținut un meritoriu loc 8 în proba de dezlegări, fiind foarte aproape de a reedita performanța și la șah rapid și blitz, unde a acumultat câte 5 puncte din 9 partide și a încheiat concursul pe locurile 19, respectiv, 14.

Răzvan Tudoroiu (17 ani) a ocupat locul al II-lea la categoria sa de rating în proba de șah rapid, cu 5,5 puncte din 9 partide, terminând pe un onorant loc 14 național la dezlegări, iar în proba de blitz a acumulat 5 puncte.

La doar 10 ani, Dragoș Leu a acumulat 4,5 puncte atât în proba de șah rapid, cât și în cea de blitz, un rezultat foarte bun pentru vârsta lui, într-un Campionat Național de seniori, iar Simon Barbu (17 ani) a acumulat 5 puncte în proba de șah rapid și 4 puncte la șah blitz.

"Atât rezultatele, cât și analiza partidelor, dar mai ales entuziasmul juniorilor noștri ne dau mari speranțe pentru viitor, în special pentru Campionatele Naționale de juniori din 2022", a ținut să precizeze antrenorul Lucian Jugaru.

Citit 1190 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.