VOLEI. Campionii continuă șirul victoriilor

VOLEI. Campionii continuă șirul victoriilor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În weekend, jucătorii echipei CSM Arcada au avut programate două meciuri în deplasare. Mai întâi, vineri au întâlnit echipa "U" Cluj, de care au dispus la zero (25-17, 25-17, 25-20). A fost un meci controlat de elevii lui Sergiu Stancu, câștigat într-o manieră foarte clară. Succesul a fost obținut de jucătorii care evoluaseră mai puțin până acum, respectiv Toro, Butnaru, Rață, Darlaczi, Magdaș, Teleleu - Cristudor (libero).

Gălățenii au disputat și ieri-seară un alt meci de campionat, tot în deplasare, de data aceasta întâlnind-o pe Unirea Dej (în tur, 3-0). Meciul a fost câștigat, scor 3-0, de băieții lui Sergiu Stancu.

Ultimul joc din sezonul regulat pentru CSM Arcada va fi cu CSU Știința București, la Galați, miercuri sau joi.

Derbiul Diviziei A2, adjudecat de piteștence

În eșalonul al doilea feminin a avut loc derbiul Seriei Est, între Argeș Pitești și CSU Hygienium Galați, primele două clasate. Ca și în meciul tur (3-1), s-au impus gazdele din Pitești, de această dată cu 3-0 (25-15, 25-23, 25-18). Ordinea din fruntea clasamentului a rămas neschimbată. Antrenoarele Adriana Dudnic și Ileana Berdilă au trimis în teren toate jucătoarele deplasate: Anamaria Berdilă, Andreea Stănescu, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Carolina Radu, Sorina Răileanu - Andreea Cristea Minca (libero). Au mai jucat: Ioana Ștefu, Camelia Vasile, Crina Arbunea, Maria Neacșu și Cristina Popoiu. În meciul ultimei etape a sezonului regulat, CSU Hygienium va juca pe teren propriu, sâmbătă, cu Sport Plus Brăila.

Citit 772 ori Ultima modificare Marți, 01 Martie 2022 00:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.