Oțelul, complexat în fața unei contracandidate

Oțelul, complexat în fața unei contracandidate
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Din păcate pentru formația gălățeană, CSM Focșani a reușit să câștige din nou duelul direct de pe terenul său, ceea ce poate duce la un deficit de moral în perspectiva unei finale de baraj.

Anul 2022 a decurs foarte bine pentru Oțelul în privința rezultatelor până la meciul de la CSM Focșani. După o primă repriză destul de echilibrată, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Rogoveanu, care a punctat dintr-o lovitură liberă. Astfel, odată cu primul gol al meciului a fost consemnată și prima ”boabă” primită de echipa gălățeană după nouă jocuri la rând cu poarta intactă. Repriza a doua a arătat un pic de disperare în atacul Oțelului, iar lipsa de inspirație de la finalizare a făcut ca Cisotti, Jardan sau Cîrjan să rateze ținta din situații favorabile. Astfel, CSM Focșani – Oțelul 1-0, al doilea meci de pe terenul focșănenilor pentru gălățeni cu eșec, după 1-3 în sezonul regulat.

Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă de start: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea – Neagu, D. Cireș, Jardan – Cisotti, Green, Nica. În partea a doua au mai intrat Savu, Nistor, Crîcimar și Cîrjan.

În clasament, distanța s-a micșorat la patru puncte între Oțelul (locul 1) și CSM Focșani (locul 2), în faza de play-off, ambele având asigurate prezența matematică la baraj. Pentru Oțelul urmează o serie de trei meciuri pe teren propriu, dintre care două în această săptămână: cu Metalul Buzău (miercuri) și cu Aerostar Bacău (sâmbătă).

Lieștiul se ține tare

Sporting Liești a încheiat meciurile turului play-out cu un parcurs deosebit: patru victorii și un egal, plus un golaveraj excelent, 18-4. Ultima partidă, din deplasarea de la CS Făurei, i-a adus încă un succes clar, 3-0, reușitele aparținând lui Grigoraș – două goluri și Iordache. Pe parcursul jocului, dominat de o manieră clară, lieștenii au irosit și alte numeroase oportunități de a marca, multe din situații de singur cu portarul, iar alte două goluri au fost anulate pe motiv de ofsaid.

Sporting a început cu: A. Brăneț – Bucevschi, Voicu, Maftei, Năstase – Munchiu, Mihu – Sevastian, Iordache, Iancu – Grigoraș. Au mai intrat: Bârlădeanu, Ștefănescu, Cucu, Chiriac și Hodorogea.

Returul din play-out debutează miercuri, 4 mai, când Sporting va juca în deplasare la Chiscani, iar sâmbătă, încă o deplasare, la Ianca.

Fetele de la FC Universitatea, urmărite de ghinion

Paradoxal, echipa gălățeană a făcut unul din jocurile bune, după declarația antrenorului Gabriel Călinescu, dar, pur și simplu, mingea n-a vrut să intre în plasa porții adverse.

”Am avut o sumedenie de ocazii clare, multe de pe urma loviturilor libere, dar niciuna fructificată. Neșanse ca acestea rar se pot vedea, la finalizare aflându-se ucrainencele Lașko și Barcean, precum și Drosu și Cimpoieș”, ne-a declarat tehnicianul gălățean.

În asemenea situații, echipa adversă, Piroș Security Arad (cea mai bine clasată din play-out) și-a făcut jocul și s-a impus cu 5-0 (2-0), în timp ce gălățencele rămân pe ultimul loc cu un singur succes.

Echipa aliniată: Roxana Pazargic – Ioana Sfetcu, Adelina Crăciun, Valentina Ivan, Alina Cimpoieș, Mihaela Ivan, Diana Stoian, Diana Drosu, Lidia Lașko, Alexandra Condrea și Maria Barcean. Au mai intrat: Mădălina Grecu și Alexia Dică.

Următorul meci, cu Ladies Tg. Mureș, duminică, 8 mai, ora 11,00, pe terenul din Schela.

Citit 1486 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.