Oţelul l-a recâştigat pe sârbul Perendija

Oţelul l-a recâştigat pe sârbul Perendija
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fundaşul central care urma să se transfere pentru un an de zile în China a refuzat să mai facă acest pas * „Ce, Milane, nu-ţi plac câinii în farfurie?”, au glumit colegii săi de la Oţelul la revenirea lui Perendija în cantonamentul de la Burghausen *

80.000 de dolari în minus

Tentativa de achiziţionare a unui nou stoper pentru acoperirea golului lăsat de Milan Perendija a fost curmată. Conducerea Oţelului a fost informată că sârbul de 24 de ani strâmbă din nas şi că ar vrea să se reîntoarcă lângă Paraschiv, Costin şi compania.

„Dacă el vrea să joace tot la noi, asta este. Ne bucurăm, pentru că Milan este un jucător valoros. În China ar fi avut ocazia de a juca meci de meci timp de un an de zile. Cum afacerea a picat, nu mai căutăm alt fundaş central”, a comentat directorul general Marius Stan.

Dacă ex-iugoslavul ar fi acceptat împrumutul la chinezi, Oţelul ar fi câştigat 80.000 de dolari, başca nu i-ar mai fi plătit salariul timp de 12 luni.

Dorinel se bucură

Ieri, Perendija a ajuns alături de roş-alb-albaştri în sud-estul Germaniei şi se va antrena câteva zile separat, drumul până la Beijing şi-napoi costându-l câteva zile de pregătire.

Cel mai bucuros de revenirea lui Milan a fost tehnicianul Dorinel Munteanu, care rămăsese în doar trei piese pentru centrul defensivei (Costin, Sârghi, Sipovici).

Colegii l-au tachinat amical: „Ce, Milane, nu-ţi plac câinii în farfurie? De ce n-ai vrut să rămâi în China?”.

Se pare că sportivului domiciliat la Belgrad chiar nu i-a plăcut ţara, impresarul său susţinând că toate celelalte condiţii urmau să fie satisfăcute de clubul care şi-l dorea pe puternicul stoper.  

Sat cu trei terenuri şi două săli!

„Oţelarii” au rămas impresionaţi alaltăieri seară de baza sportivă de care poate dispune o comună din Germania, una care bate la scor Galaţiul, municipiu cu mari handicapuri în acest domeniu (fără sală de sport, fără bazin de înot, fără un stadion la standarde europene).

Sătucul în care s-au pregătit jucătorii lui Dorinel Munteanu are trei terenuri de fotbal, toate impecabile, şi două săli de sport.

„Ce să mai zicem? Te uiţi, îţi faci cruce şi te enervezi! Suntem în lumea a patra, nici măcar într-a treia nu ne regăsim. Este copleşitor!”, a răbufnit şeful Oţelului la vederea acestor „minunăţii”.

Să fie întâmplător faptul că Germania, care a disputat finala ultimului Campionat European, va disputa diseară şi o semifinală de Cupă Mondială?

Comentariu foto: Milan Perendija a revenit printre roş-alb-albaştri, el fiind legitimat la Oţelul din vara anului 2009

Citit 1100 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.