"Tricolorii" au plecat în Albania, pentru primul meci oficial

"Tricolorii" au plecat în Albania, pentru primul meci oficial
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Actuala campanie a echipei naționale masculine de volei debutează mâine, la Tirana, unde "tricolorii" noștri vor juca împotriva țării gazdă, în Liga de Argint. Lotul nostru s-a pregătit la Galați, sub comanda lui Sergiu Stancu, din 2 mai, iar astăzi pleacă spre Albania. Au făcut deplasarea 14 din cei 18 jucători din lot, iar patru au rămas acasă: Cristi Bartha, Druță, Chițigoi și Marian Bala - gălățeanul fiind ușor accidentat. Lotul deplasat îi cuprinde pe: Constantin, Dumitru, Rață, Matei, Aciobăniței, Iftime, Peța, Băleanu, Bela Bartha, Călin, Vologa, Butnaru, Kantor și Diaconescu. Amintim și stafful tehnic aflat la cârma lotului național: Sergiu Stancu (antrenor principal), asistat de Răzvan Tănăsescu, Eugen Pascale, Carlo Sati, Filip Markovici și Laurențiu Lică.

Primul meci, cel de la Tirana, are loc mâine seară, în compania unei echipe care are în componență doi "stranieri" - un italian și un polonez, dar și un albanez care a evoluat pentru Dinamo București.

România face parte din Grupa B, alături de alte trei naționale, cu care va juca tur-retur, astfel: Albania (24 mai și 12 iunie), Macedonia de Nord (28 mai și 8 iunie) și Bosnia-Herțegovina (1 și 4 iunie). Primele două clasate în cele două grupe se vor califica pentru turneul final ce va avea loc la Budapesta, între 18 și 20 iunie.

Meciurile de acasă vor avea loc la Galați, pe 28 mai, 1 iunie și 12 iunie. Evident, următoarele perioade ale pregătirilor se va desfăşura tot la Galați.

Citit 795 ori Ultima modificare Luni, 23 Mai 2022 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.