România, al patrulea succes în "Liga de Argint"

România, al patrulea succes în "Liga de Argint"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cele patru echipe din Grupa B a competiției "European Silver League 21-22", ce se desfășoară sub egida CEV, au susținut, sâmbătă, meciurile primei etape ale returului.

"Tricolorii noștri" au continuat seria bună a rezultatelor, înregistrând al patrulea succes din competiție. Echipa noastră a jucat la Tuzla, cu formaţia Bosniei-Herțegovina, pe care a învins-o clar, 3-1 (25-15, 22-25, 25-22, 25-20), după un meci controlat în cea mai mare parte a timpului de joc.

România a început cu doi gălățeni în teren, Kantor (libero) și Alexandru Rață, al doilea fiind și MVP-ul meciului, cu o realizare excelentă de 24 de puncte, iar pe parcurs au mai intrat și ceilalți doi echipieri de la CSM Arcada, Bala și Butnaru. Ceilalți jucători care au contribuit la acest succes: Peța, Aciobăniței, Călin, Vologa, Matei, Dumitru, cei doi Bartha - Bella și Christian.

Cu acest nou succes, băieții selecționerului Sergiu Stancu au ajuns la 11 puncte, setaveraj 12:4, fiind în continuare pe primul loc în clasament, poziție deja consolidată. Bosnia a rămas cu două puncte, iar meciul Albania - Macedonia de Nord s-a încheiat cu scorul de 3-1, ceea ce face ca formația albaneză să se desprindă pe locul al doilea (cu 7 puncte), urmată de macedoneni (4 puncte).

Miercuri, 8 iunie, are loc o nouă etapă, în care se va juca astfel: Macedonia de Nord - România (la Skopje) și Albania - Bosnia.

Citit 1016 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2022 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.