Manifestări prilejuite de aniversarea poliției poloneze

Manifestări prilejuite de aniversarea poliției poloneze
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Poliția din Polonia a aniversat 103 ani de la înființare, prilej cu care a organizat o serie de manifestări sărbătorești. Pe stadionul din orașul Katowice au avut loc demonstrații specifice ale structurilor din cadrul Poliției poloneze, desfășurate pe parcursul a două zile. Toate acestea au culminat cu un meci de fotbal, între selecționatele polițiștilor polonezi și români, care s-a bucurat de toată atenția. Întâlnirea a fost presărată cu multe momente interesante oferite de jucători, mulți dintre ei încă în activitate.

Selecționata României l-a avut în capul listei pe fostul "oțelar" Marian Cârjă, căpitanul echipei, care la sfârșit a fost recompensat cu un prețios trofeu - "Gheata de aur" - pentru cel mai bun jucător.

Revenind la selecționata noastră, aceasta a fost alcătuită din 16 jucători, selecționer Ion Melinte (Galați), care a fost și conducătorul delegației, iar antrenor secund a fost Alex Lazăr (Bacău).

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce polițiștii noștri s-au aflat în avantaj pe tabela de scor, prin reușita brăileanului Adrian Coman (încă jucător la Viitorul Ianca).

În încheiere, iată lotul complet: Noană (Gorj), Ștefan (Bucureşti) - Cârjă (Galaţi, căpitan), Letan (Bihor), V. Ion (Brăila), Condrache (București), Toncian (Harghita), Oprea (Tg. Mureș) - Luca (Reghin), Țepeș (Tg. Mureș), Joc (Vaslui), Ciucușan (Cluj), Martinescu (Focșani) - Rusu (Vaslui), Coman (Brăila) şi Popa (Brașov).

Citit 820 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2022 06:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.