Oțelul, ultima repetiție în fața fanilor

Oțelul, ultima repetiție în fața fanilor
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Dorinel Munteanu are ocazia să-și vadă echipa la lucru într-o nouă partidă de verificare, ultima înaintea startului de campionat.

Oțelul a avut parte de o vară destul de agitată după ce a obținut promovarea în Liga a II-a. Entuziasmul de după promovare a fost menținut la suprafață de amicalul cu FCSB, în care gălățenii au pierdut la limită (scor 0-1), după care au urmat semnele de îngrijorare din cauza prestațiilor și rezultatelor din meciurile amicale cu formațiile din cel de-al doilea eșalon.

Trei înfrângeri și un rezultat de egalitate, golaveraj 1-10, plus un antrenor, Dorinel Munteanu, care încă solicită întăriri, cu toate că au fost aduși foarte mulți jucători noi. Pop (portar), Reyes (fundaș central), Mabussi (fundaș stânga), Markovici (mijlocaș defensiv), Kip (mijlocaș central), Mitoi (extremă), Maxim (extremă), Gorovei (extremă) şi Berisha (atacant) au fost deja cooptați oficial în lot, iar lista noutăților ar putea fi întregită de un nou fundaș central din Croația și de juniorul David Ilie, care a fost în sezonul precedent la Petrolul.

Toți jucătorii noi vor putea fi testați de Dorinel Munteanu sub privirile propriilor fani, la meciul amical de sâmbătă, ora 18:00, cu echipa a doua a celor de la Farul Constanța (Liga a III-a).

Programare fixată pentru prima etapă

Cei de la Oțelul vor debuta în noua ediție a ligii secunde cu un meci pe teren propriu, cu Poli Iași, una dintre echipele care și-a anunțat clar intențiile de promovare. Partida este programată sâmbătă, 6 august, de la ora 11.30. Meciul va fi televizat de DigiSport. Iată și restul meciurilor din runda inaugurală: Progresul Spartac - Dinamo (joi, ora 18:00), Unirea Slobozia - Minaur Baia Mare (vineri, ora 17:00), CSC Șelimbăr - FC Brașov, Poli Timișoara - Unirea Constanța, Viitorul Tg. Jiu - CSC Dumbrăvița, Unirea Dej - FK Miercurea Ciuc, Concordia Chiajna - CSM Slatina,  Gloria Buzău - Ripensia Timișoara (sâmbătă, 6 august, ora 11:00), Steaua - Metaloglobus București (marți, 9 august, 20:30).

"Amicale" pentru Braniștea și Liești

Echipele gălăţene din cel de-al treilea eșalon îşi continuă pregătirile în vederea startului noului sezon, ce va demara pe 28 august.

Unirea Braniștea (antrenor Ionuț Niculcea, asistat de Alex Iliuciuc) va juca sâmbătă cu Siretul Cosmești (locul 2 în Liga a V-a). Întâlnirea se va disputa pe terenul din Tulucești, de la ora 10:00. În perioada următoare, brăniștenii își vor mai verifica potențialul de joc în compania echipelor CSM Rm. Sărat, Sporting Vaslui, Dacia Unirea Brăila și Covurluiul Tg. Bujor.

Și Sporting Liești are programat pentru acest weekend un meci amical. Parteneră îi va fi Dacia Unirea Brăila, retrogradată din Liga a II-a, iar partida va fi găzduită de stadionul din Liești, sâmbătă, de la ora 10.00.

Citit 4066 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Iulie 2022 07:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.