SPECIAL DE MONDIAL. Maroc - Croația 0-0: Deznodământ amânat

SPECIAL DE MONDIAL. Maroc - Croația 0-0: Deznodământ amânat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Am ajuns la cel de-al treilea meci din ultimele patru încheiat cu 0-0, la această ediție a Cupei Mondiale, ceea ce ne face să ne îndoim asupra calității fotbalului de la turneul final din Qatar. Dar până să se urnească la goluri nemții cu japonezii, la ora 15:00, am consemnat remiza ștearsă dintre Maroc și Croația, din care putem concluziona că ambele echipe speră la mai mult în următoarele partide din grupa F, pentru a obţine calificarea. Într-o grupă de trei, cu o singură manșă, dintr-un rezultat de egalitate au de câștigat celelalte două competitoare, Belgia și Canada, în cazul de față (ora 21:00).

În această primă dispută a zilei, Modric, Kovacic și Brozovic au încercat să pună stăpânire pe mijlocul terenului, dar vicecampioana mondială n-a putut să o învingă pe una dintre cele mai solide reprezentative ale continentului african.

În etapa următoare, croații vor avea o presiune suplimentară pentru a câștiga în fața Canadei, în vreme ce reprezentativa Marocului va încerca să-i pună piedică și Belgiei.

Citit 611 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2022 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.