Din sportul gălățean. Patricia Țig va juca în Australia

Din sportul gălățean. Patricia Țig va juca în Australia
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

TENIS. Organizatorii Australian Open au anunțat lista participanților la Grand Slamul de luna viitoare. Simona Halep, suspendată, va fi absentă de pe tabloul feminin. În schimb, cinci tenismene române au prins tabloul principal: Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian (clasament protejat) și gălățeanca Patricia Maria Țig (clasament protejat).

FOTBAL. Meciul de "Cupa României" de la Sfântu Gheorghe dintre Sepsi și FC Voluntari, condus de arbitrul gălățean Adrian Viorel Cojocaru, s-a încheiat cu succesul gazdelor la scorul de 4-0. În echipa învingătoare a evoluat și jucătorul gălățean Alexandru Tudorie, unul dintre golgheterii clubului covăsnean.

NATAȚIE. Erica Maria Grigore este o sportivă în vârstă de doar 11 ani, care are ambiții mari și este pregătită la CSM Galați, de Mihaela Hodină și Mihaela Bîrligea. A participat la Campionatele Naționale de poliatlon ale natației, unde s-a clasat pe locul 8 în proba de 50 metri fluture, la o secundă de podium. În această probă au participat 96 de sportive.

HANDBAL. Echipa masculină C.S. Universitatea, participantă în Campionatul Diviziei A, va juca astăzi, de la ora 14,00, cu echipa a doua a CSM Focșani, în deplasare, în penultima etapă a celui de-al doilea eșalon.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1140 ori Ultima modificare Joi, 08 Decembrie 2022 00:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.