Volei. CSM Arcada, învinsă surprinzător de Rapid!

Volei. CSM Arcada, învinsă surprinzător de Rapid!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Moment nefericit în viața campionilor de la CSM Arcada. Meciul restanță din prima etapă a actualului campionat, contra Rapidului, a fost pierdut la scorul de 1-3, toate punctele rămânând clubului bucureștean. Mult schimbați în bine, rapidiștii au stăpânit jocul, s-au descurcat mai bine în finalurile de set, punând mâna pe toate punctele puse în joc. Scorul pe seturi a fost: 25-23, 24-26, 25-21 și 25-23, în favoarea gazdelor.

Arcada a început cu: Bala, Bartunek, Maleschka, Madsen, Butnaru, Sobirov - Kantor. Pe parcurs au intrat toți ceilalți jucători din lot: Magdaș, Talpă, Mihălescu, Smits, Lescov, Rață și Cristudor.

Mai abătut ca niciodată, antrenorul Sergiu Stancu ne-a declarat: "Am făcut un joc slab, nu meritam să câștigăm! O înfrângere dureroasă, din care ar trebui să învățăm. Vom analiza jocul cu responsabilitate, pentru a evita astfel de momente neplăcute. Am întâlnit o echipă mult schimbată în bine, care va pune multe probleme și altor adversare".

După meci, gălățenii au rămas în Capitală, iar ieri au plecat spre Craiova, unde vor avea câteva antrenamente înaintea jocului de sâmbătă cu SCM Universitatea.

Toate echipele din Divizia A1 au disputat același număr de jocuri (9), iar prima parte a clasamentului se prezintă astfel: 1. Dinamo 24 puncte, 2. Steaua 23 p, 3. Rapid 22 p, 4. SCM Craiova 21 p, 5. CSM Arcada 20 p (25:10), 6. VM Zalău 16 puncte.

Citit 961 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2022 07:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.