Din sportul gălățean. CSM Galați - Gloria Buzău, un meci de atracție

Din sportul gălățean. CSM Galați - Gloria Buzău, un meci de atracție
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HANDBAL. Joi, 15 decembrie, la Galați va avea loc un meci de mare atracție. De la ora 17,00 (Sala ”Dunărea”), echipa gazdă CS Municipal va primi replica celor de la Gloria Buzău - o echipă de top în handbalul feminin. Meciul contează pentru etapa a IX-a a competiției "Liga Florilor".

VOLEI. Arbitrul internațional gălățean Lucian Năstase are o nouă delegare în competițiile continentale. În această seară, el va conduce o importantă partidă din Cupa Confederației Europene de Volei, în Polonia. Se vor întrece echipa locală masculină Belchatow și cea franceză Narbonne.

ATLETISM. Sala din orașul Bacău a găzduit un interesant concurs pentru juniori, organizat de A.J. Atletism și DJTS Bacău. Între concurenți s-au aflat și sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Tecuci, care au participat la categoriile juniori I, II, și III. Tecucenii au avut evoluții foarte bune, încheind pe podiumul de premiere, astfel: Daria Șărban - locul 1 la săritura în înălțime, Alexandra Druță - locul 3 la aruncarea greutății, Bianca Pricope - două locuri 3 la aruncarea greutății (de 3 și 4 kg).

Citit 744 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Decembrie 2022 11:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.