FOTBAL. Revelionul arbitrilor gălățeni, la încă o ediție

FOTBAL. Revelionul arbitrilor gălățeni, la încă o ediție
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O îndelungată tradiție, ce datează de mult timp, chiar înainte de 1989, continuă să fie actuală în zona noastră. Imediat după intrarea în Noul An a avut loc un nou Revelion al arbitrilor gălăţeni.

La meciul organizat cu acest prilej au răspuns la apel peste 40 de arbitri centrali, arbitri asistenți, observatori, invitați și alți oameni de fotbal. Meciul a avut, din plin, particularitățile sale: dispută sportivă aprigă, faze interesante și o jumătate de duzină de goluri. Scorul a fost egal, ca de obicei, dar de data aceasta ni s-a spus că tabela a fost pe bune: 3-3 (2-1 la pauză).

În primul mitan, mai buni au fost Seniorii, care au punctat prin Gâță și Bozean, în timp ce Tineretul a răspuns prin Tiron. La reluare, rolurile s-au inversat. Cucu a marcat pentru prima echipă, iar Ciurea și Enache pentru un... 3-3 spectaculos.

Participanţii la eveniment

Cum spuneam, echipele au fost substanțial populate, dar iată și numele ”eroilor” aliniați la fluierul arbitrului Liviu Ciubotariu, președintele AJF Galați.

Seniori: G. Ursu, A. V. Cojocaru, Vișan, Al. Burloiu, Sava, Gâță, A. Marin, Bozean, Cucu, Dinu, Mihai, Balaban, C. Carp, Cr. Sandu, Dodu, Nicoleta Chirilă, plus un ”stranier” - Marian Carson, arbitru de Liga a II-a din Constanța.

Tineret: R. Ciubotariu, Perju, Ungureanu, Păun, Rândașu, Potolea, Ragea, A. Carp, Munteanu, Solomon, Ciurea, Enache, Tiron, S. Neamțu, Hitu, Marica, Boghean, Postelnicu, Cornea, M. Marin, Olteanu, V. Ursu, Cilighidreanu, Beatrice Ghibirgiu.

Din decor au mai făcut parte mulți observatori, pe post de supervizori: Liviu Seceanu, Cătălin Savu, Doru Balmuș, Mihai Păiș,  Costache Ciubotariu, Lupoaie Istudor, Cocu, M. Carp, iar observatorul propriu-zis al meciului și responsabil cu fotografiile a fost Simona Rența.

Repriza a treia, ca de obicei, a adus bună dispoziție, prilej de depănare a amintirilor, completate cu multe planuri de viitor. Cum un astfel de eveniment nu putea să fie privat de nelipsita șampanie, zecile de cupe s-au ciocnit din belșug!

foto Simona Rența

Citit 1451 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2023 06:45

1 comentariu

  • postat de sor
    Miercuri, 04 Ianuarie 2023 13:32
    86.124.200.***
    Petrica cel mai important din poza , sufletul sportului galatean.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.