Din sportul gălățean. Handbaliștii și halterofilii, la primele antrenamente

Din sportul gălățean. Handbaliștii și halterofilii, la primele antrenamente
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Echipa masculină a CSU Galați, participantă în Seria A (eșalonul secund) şi-a încheiat vacanța. Începând de luni, 9 ianuarie, formaţia condusă de antrenorul Florin Andronic s-a prezentat la primul antrenament. Lotul cuprinde 16 jucători și se pregăteşte pentru participarea la turneul de baraj pentru promovare, după ce în sezonul regulat a ocupat o poziție fruntașă în clasament. Primul meci al acestui turneu va avea loc pe 6 februarie. La turneul de promovare vor evolua primele opt echipe din cel de-al doilea eșalon.

HALTERE. La Sala de lupte "Ștefan Babin", gazdă vremelnică a halterofililor de la Dunărea Galați, s-au întrunit sportivii care se luptă cu greutățile (și la propriu, și la figurat), sub comanda antrenorilor Marin Otinceanu și Nicolae Mihai. Au răspuns prezent la primele antrenamente ale anului cei mai titrați sportivi, în frunte cu campioana europeană Alexandra Alexe. Alături de aceasta se pregătesc Magdalena Bejinariu, Denis Banu, Sebastian Onțeluș, Andrei Iorga și Silviu Păduraru, dar și speranțele Răzvan și Eduard Habelea. Toți aceștia vor fi prezenți la prima competiție oficială, "Cupa României" U20, și la concursul național Under 12 de la Bascov.

TENIS. Patricia Maria Țig - 790 WTA (Arcada Galați) participă direct pe tabloul principal la Australian Open 2023, alături de alte patru conaționale: Irina Begu (34 WTA), Sorana Cîrstea (45 WTA), Ana Bogdan (56 WTA) și Jaqueline Cristian (146 WTA).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 716 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 13:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.