Din sportul gălățean. Victorie cu 50 de goluri înscrise!

Din sportul gălățean. Victorie cu 50 de goluri înscrise!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Fetele din echipa a doua a CS Municipal Galați au obținut un succes la un scor ce va rămâne în istorie: 50-17 (27-7) cu Știința Bacău, în etapa a V-a a returului Diviziei A de handbal. Iată și fetele care au marcat cele 50 de goluri: Sorana Chiriac 7, Maria Frăsinel 6, Elena Ciuntu 5, Iulia Sava 5, Raluca Tănasă 5, Iris Baștină și Andreea Prescură - câte 4, Andreea Merlă 3, Maria Dabija 3, Oana Dobrea 3, Adina Pricochel 2, Bianca Trincă 2 și Andra Leagăn un gol. După 14 etape, CSM II Galaţi se află pe locul 6 în Seria B, cu şase victorii şi opt înfrângeri, golaveraj 413-385. Următorul meci al gălăţencelor, ultimul din sezonul regulat, va avea loc pe 11 martie, la Corona Brașov. Până atunci, campionatul se întrerupe, pentru acțiuni la nivelul lotului național.

ANUNȚ. Direcția Județeană pentru Sport Galați informează că, în Galați, ediția a III-a a ”Proiectului Hercules” se desfășoară în perioada 20-26 februarie 2023. Vor fi organizate antrenamente de inițiere pentru handbal (coordonator Gabriela Talabă), şah (coordonator Adrian Smărăndoiu) și badminton (coordonator Dorel Badiu). Vârsta participanților eligibili: 6-15 ani, copii nelegitimați.

Elevii vor petrece activ o săptămână de neuitat, în care distracția se va îmbina cu mișcarea și descoperirea tainelor mai multor discipline sportive.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 931 ori Ultima modificare Duminică, 19 Februarie 2023 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.