Din sportul gălățean. Arbitri gălățeni la București și Craiova

Din sportul gălățean. Arbitri gălățeni la București și Craiova
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ARBITRAJ. La meciul din "Cupa României" la volei, de ieri, dintre echipele feminine Dinamo București şi CSO Voluntari, observator a fost gălățeanul Florin Dimachi.

Sâmbătă, în prima zi a turneului play-off al Diviziei A1 de volei masculin, doi dintre arbitrii gălățeni vor oficia astfel: Lucian Năstase, la CSM Constanța - Steaua, iar George Grădinaru, la SCM U Craiova – Rapid București.

ȘAH. Gălățeanul Samuel Timotei Ghimpu (Clubul Smart și Clubul Central de Șah București) a încheiat pe locul al treilea participarea la Campionatul Național individual de șah - open. El a înregistrat 6,5 puncte, rezultate din cinci victorii, la Coiev și Magold (București), Nedelcu (Buzău) și Bulmaga (Iași), și trei remize, cu Filip (București), David (Arad) și Dragoș Andrei Antonică (Galați). Titlul național i-a revenit lui Kiril Șevcenko (CSU - ASU București), cu 8 puncte din 9 runde.

HANDBAL. Astăzi, echipa de junioare I a CSM Galați susține un nou joc în Grupa Valoare a Campionatului Național. Gălăţencele s-au deplasat la Iași pentru meciul cu echipa LPS, programat la ora 15,00.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 638 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2023 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.