Din sportul gălățean. Lucian Năstase arbitrează în Italia

Din sportul gălățean. Lucian Năstase arbitrează în Italia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. Arbitrul internațional de volei gălățean Lucian Năstase a primit o nouă delegare în Europa. Miercuri, el se va afla în Peninsulă, la un meci de Champions League, între echipele feminine Igor Gorgonzola Novara și Eczacibasi Istanbul.

BADMINTON.  În weekendul viitor, 7-9 aprilie, Galațiul va găzdui meciurile contând pentru ”Cupa României” la badminton. Timp de trei zile se vor întrece sportivii de la două categorii de vârstă - Under 9 și Under 17, din întreaga țară.

FOTBAL. Gălățeanul Liviu Ciubotariu a fost observator la meciul de play-off, Liga I de fotbal, Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB, disputat luni seară.

LUPTE. Câteva sute de luptători s-au întrecut la Piatra Neamț în meciurile pentru ”Cupa României”. Sportivii tecuceni au luptat la ”libere” și au avut o evoluție foarte bună. Sebastian Brăilescu (cat. 85 kg) a cucerit medalia de aur, în timp ce Asal Militaru pe cea de argint. Foarte aproape de podium s-au mai aflat Luca Stoian și Dezyre Lefter. Câștigătorul medaliei de aur este component al lotului național și va participa la ”Europenele” juniorilor Under 15.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 874 ori Ultima modificare Luni, 03 Aprilie 2023 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.