Din sportul gălățean. Gălățeni pe podium, în Cupă

Din sportul gălățean. Gălățeni pe podium, în Cupă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BADMINTON. Sportivii gălăţeni de la două categorii de vârstă, Under 9 și Under 17, au participat la întrecerile pentru "Cupa României" la badminton. Și au făcut-o foarte bine, de vreme ce, în majoritate, au urcat pe treptele podiumului de premiere. Vom reveni cu amănunte.

FOTBAL. În Superliga națională de fotbal, gălățenii vor avea doi reprezentanți în weekend. Arbitru VAR va fi Florian Vișan, la meciul CSU Craiova - Rapid (duminică, în prima zi de Paște), iar Liviu Ciubotariu va fi observator, luni, la întâlnirea FC Argeș - Chindia Târgoviște.

HOCHEI. La Brașov s-a desfășurat Campionatul Mondial de hochei pe gheață pentru senioare, Divizia III. Competiţia a fost organizată de FRHG, în colaborare cu brașovenii. La eveniment au participat reprezentativele din: Ucraina, Lituania, Hong Kong, China, Estonia, Bulgaria și România.

În componența echipei României, antrenată de Sandor Barabas și Marian Ghiță, s-au aflat și două gălățence: portărița Alexia Bojian și apărătoarea Denisa Ioana Mihalache, prima jucând acum în Olanda, cealaltă fiind, în continuare, la Dunărea, ambele eleve ale lui Ion Berdilă.

România a obținut următoarele rezultate: 0-4 cu Ucraina, 2-5 cu Lituania, 1-3 cu Hong Kong, 0-4 cu Estonia și 10-2 cu Bulgaria.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 819 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2023 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.