Oţelul a învins Gloria Buzău şi a mai făcut un pas spre promovare

Oţelul a învins Gloria Buzău şi a mai făcut un pas spre promovare
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Echipa gălăţeană Oţelul a învins formaţia Gloria Buzău cu scorul de 1-0 (1-0), într-un meci disputat, joi seară, pe teren propriu, în etapa a IV-a din faza de play-off a Ligii a II-a de fotbal. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ursu, în minutul 3.

Partida a avut partitura preferată a antrenorului Dorinel Munteanu, cu echipa sa extrem de determinată și cu atitudinea potrivită de a apăra avantajul de pe tabela de marcaj. Gloria Buzău a fost periculoasă în câteva ocazii, dar portarul Dur-Bozoancă a apărat impecabil, indiferent de circumstanțe. Gălățenii au mai marcat o dată, dar golul a fost anulat, la capătul unei faze la care s-ar fi putut dicta și lovitură de la 11 metri pentru gruparea gazdă.

"La Dinamo, echipa a avut o zi proastă, dar ținând cont de discuția că am avea un complex față de Gloria Buzău, s-a dovedit că nu este vorba de așa ceva. Am câștigat meritat, cu jocul nostru, așa cum este, pentru că dacă am fi avut mai multă răbdare n-am fi pierdut nici cu Dinamo. Sunt convins că au fost și suporteri nemulțumiți, dar toți ne dorim Liga I. Sunt foarte bucuros, pentru că am reușit să cucerim cele trei puncte și să le aducem o bucurie gălățenilor înainte de Paște", a spus Dorinel Munteanu, la conferința de presă de la finalul jocului cu Gloria Buzău. 

Oțelul a jucat în formula: Dur-Bozoancă - Rus, Sîrghi, Yabre, Nedelea - Cisotti, Neagu, Jardan - Mitoi, Fatai, Ursu. Au mai intrat: Adăscăliței, Scocîlcă, Cîrjan, Panait și Zivulic.

Grație acestui succes, gruparea gălățeană a ajuns la 42 de puncte în clasament, cu două mai puține decât Steaua și cu trei sub Poli Iași (primele două clasate), dar cu patru puncte peste Dinamo, opt în plus față de Gloria Buzău și nouă în favoarea sa în raport cu Unirea Dej. Oţelul are un meci în plus față de toate celelalte, mai puțin echipa din Buzău.

Următoarea partidă de campionat a Oțelului este în etapa a cincea de play-off, în deplasare, la Unirea Dej.

Citit 3138 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2023 23:53

8 comentarii

  • postat de comunismul
    Luni, 17 Aprilie 2023 14:35
    5.13.169.***
    mie mi-ar place sa promoveze otelul galati in liga 1! acolo trebuie sa fie! oricum primul pas a fost facut deja! din liga 3 in liga 2! acum vom vedea! chiar si daca otelul galati nu promoveaza! eu cred ca dorinel munteanu a fost foarte serios! cand a zis spus ca fie plec eu! fie plecati voi! alegeti! deci vom vedea cum am zis spus! ce va fi! dar otelul galati asa consider ca trebuie sa fie in liga 1! nu are cum nimeni sa ii i-a sansa asta! cine sa o i-a! ca in afara de politehnica iasi! nu vad pe nimeni altcineva! csa steaua! nu are acest drept! si nici sa nu indrazneasca! lasa sa mai stea ei un sezon in liga 2! si pe urma! au timp destul! oricum am aruncat un ochi si prin liga 3! am observat ca acolo exista sanse mari sa promoveze foresta suceava si ceahlaul piatra neamt! ar fi super sa le vad pe astea in liga 2! oricum mai sunt tot doua echipe care trebuie sa joace dar la baraj! ca sa promoveze! din liga 3 in liga 2! asa ca vom vedea! nimic nu este sigur! se pot schimba atatea in fotbal mai ales!
    0
    0
  • postat de hai otelul
    Vineri, 14 Aprilie 2023 20:23
    89.39.81.***
    in toata povestea asta, angajatorul se numeste ASOCIATIA SUPORTER CLUB OTELUL. suporterii ce sint in marea majoritate in galerie ......
    0
    0
  • postat de hai OTELUL
    Vineri, 14 Aprilie 2023 18:07
    89.39.81.***
    imi pare rau sa o spun...... ce a spus dl. d.m nu se face, sa spui spectatorilor ca daca nu le place jocul sa nu mai vina la stadion, vrei sa joci ca buzaul acasa cu 200-300 de spectatori care numai injura antrenorul?...vrei sa joci numai cu cei ce-ti aduc osanale?.pina la urma pozitia in clasament e si rezultatul suportului suporterilor si mai ales a galeriei. diferenta intre galati si buzau la puncte in clasament e facuta si de sprijinul pe care otelul l-a avut din partea oamenilor din galati. ...d.m ar trebui sa-si ceara scuze fata de suporteri si galerie. nu e usor sa fi suporter a unei echipe cu asa stil de joc. derapaj d.m dupa meciul cu iasi, pedepsita de comisia de disciplina F.R.F, acum altul fata de suporteri, pedepsita prin respectul in scadere a suporterilor dar pe care il cereti. cred ca d.m ar trebui sa-si reconsidere trairile care par in ultimul timp un pic deplasate. ce sa mai joace jucatorii? succes OTELUL.
    0
    0
  • postat de Mircea
    Vineri, 14 Aprilie 2023 16:01
    82.78.245.***
    Scheletul echipei este acelasi din liga a 3 , au venit 2-3 dar nu poate sa schimbe fata jocului...la fel ca in anul castigarii campionatului , joc de echipa. Este o performanta totusi ca au ajuns aici si lupta atat cat pot ptr promovare , probabil vor reusi intr un final cu jocuri urate , dure .Cu siguranta daca ar promova va trebui sa inlocuiasca 75% din jucatorii actuali. Asa cum este acum (jocul), intr un picior, in genunchi..bubuieli ale mingii ideea este sa promovam, este o sansa mare pe care multi nu o vedeam cand s a promovat din liga a 3 ....edte timp si de schimbari dupa.
    0
    0
  • postat de CLANTA
    Vineri, 14 Aprilie 2023 14:12
    86.124.202.***
    avem oras.. avem club... avem un portar la echipa de fotbal Otelul-Dur Bozoanca... plus un responsabil cu udatul gazonului prin scuipat-Dorinel Munteanu. mai avem nevoie de un lot de fotbalisti care sa merite salariile si de un primar care sa rezolve stadionul municipiului, Dunarea, sa il acopere si sa il intretina cu banii din alte evenimente. asta trebuie sa fie pe ordinea de zi. in rest, echipa actuala nu merita promovarea pentru ca orasul Galati nu trebuie sa fie ciuca batailor in liga 1. deja se fac aranjamente pentru promovarea directa a tandemului bucurestean Steaua-Dinamo... ceilalti sunt la categoria umpluturi.
    0
    0
  • postat de Doru
    Vineri, 14 Aprilie 2023 09:08
    95.76.37.***
    Echipa nu are claritate si cursivitate
    efectiv nu joaca nimic. In afara de Cisotti (ca jucator de camp)
    nimeni nu leaga o pasa ca lumea, o claritate in joc, nimic!
    Sa multumim in genunchi lui Dur-Bozoanca si portarului Stoian
    pentru rezultat! Ceva rau se intampla la club de echipa nu merge
    si chiar putem fi si obiectivi...Aceasta este valoarea lotului...ZERO!
    0
    0
  • postat de Tony
    Vineri, 14 Aprilie 2023 03:23
    5.13.233.***
    Dar cu aceleasi metehne de bubuiala a mingii , faulturi dure si un ,,copchil,, care i-a fost teama sa joace fotbal si degajari la adversar , ori va e frica sa jucati fotbal ori nu stiti nici o iota ca mereu va fost frica cand va-ti trezit cu mingea la picior.,
    0
    0
  • postat de Roman
    Joi, 13 Aprilie 2023 22:32
    46.97.168.***
    Sa fim serioși cu echipa asta nu rezistam in liga 1...Le convine actualilor conducatori ai clubului un loc calduț.Mie ca suporter nu.Revenim la vechiul ABBA ?...Ar cam trebui vreo 20 de jucatori....alți conducatori...si foarte multa implicare din partea unor investitori adevarati.Antrenorul accectabil pana la un punct.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.