Din sportul gălățean. Vicecampion național la juniori

Din sportul gălățean. Vicecampion național la juniori
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ȘAH. Gălățeanul Dragoș Ștefan Leu (CSM) s-a clasat pe locul al doilea la Campionatul Național de copii și juniori, ce a avut loc la Eforie Sud. Între rezultatele cu care a adunat 6,5 puncte din 9 runde s-a aflat și remiza cu câștigătorul turneului - constănțeanul Henry Tudor. Alte clasări gălățene: Randi Ioan Galeș - locul 9 și Alexandru Mohorea - locul 15.

CAIAC-CANOE. Pista nautică de la Baza Olimpică Bascov a găzduit primele concursuri oficiale de caiac-canoe ale anului, Campionatul Național de fond și "Cupa României", pentru seniori. În campionatul de fond, dintre elevii antrenorilor Adrian și Adina Maftei (de la CS Școlar Galați) s-au remarcat Valerică Rambu, campion la Masters 5.000 m (+35), Anamaria Chiroșcă - locul 4 la canoe 1-5.000 m și Sebastian Codrescu - locul 20 la caiac 1-5.000 m. În clasamentul pe echipe, CSS Galați a încheiat pe locul 7 (din 21 de cluburi) și pe 5 (din 6) la Masters.

În "Cupa României", CSS Galați s-a clasat pe locul 8 din 21 de cluburi, câștigători fiind cei de la Steaua București. De la gălățeni s-a remarcat din nou Anamaria Chiroșcă, clasată de două ori pe locul 4 la canoe 1 - 200 și 500 m, precum și Andra Costeanu (locul 6) și dublul Dragoș Zimblischi/ Alex Costeanu (locul 5).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 722 ori Ultima modificare Luni, 17 Aprilie 2023 14:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.