BASCHET. Euroliga a ajuns în play-off

BASCHET. Euroliga a ajuns în play-off
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După 34 de etape disputate în sezonul regulat din Euroliga de baschet (Turkish Airlines Euroleague, denumirea comercială), cea mai prestigioasă competiție cu mingea la coș de pe bătrânul continent a ajuns în faza sferturilor (play-off). Primele trei partide din seriile de cinci au fost deja programate pentru intervalul 25 aprilie - 3 mai, mai întâi pe terenul echipelor mai bine clasate.

Cei doi "granzi" ai baschetului spaniol, Barcelona și Real Madrid, vor da "piept" cu lituanienii de la Zalgiris Kaunas și, respectiv, cu sârbii de la Partizan, în timp ce AS Monaco are programată minimum o deplasare în Israel, în seria "cel mai bun din cinci meciuri" cu Maccabi Tel-Aviv.

În fine, poate cea mai interesantă dispută, cel puțin pe "hârtie", va fi între grecii de la Olympiakos și formația turcă Fenerbahce, elenii având avantajul terenului propriu, în caz de meci decisiv.

În paralel, și EuroCup 7Days a ajuns în etapa sferturilor, cu alte două echipe iberice, Joventut Badalona și Gran Canaria, în postura de favorite în duelurile cu Hapoel Tel-Aviv, respectiv, Paris Basketball.

Citit 547 ori Ultima modificare Duminică, 23 Aprilie 2023 11:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.