VOLEI. CSU Hygienium merge la turneul de promovare

VOLEI. CSU Hygienium merge la turneul de promovare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipele feminine din eșalonul al doilea de volei au parcurs și faza a doua a competiției naționale - turneul de calificare pentru cel de promovare. Aceste meciuri au avut loc la Constanța, cu participarea celor mai bune patru echipe din Seria Est. Gălățencele de la CSU Hygienium au obținut două victorii, 3-0 cu CSM Focșani și tot 3-0 cu Sport Plus Brăila, dar au și pierdut un meci, 0-3 cu CSM Constanța. Așadar, merg mai departe primele două clasate, CSM Constanța și CSM Galați, cărora li se vor alătura la turneul final două din cele patru echipe din turneul de calificare al Seriei Vest, care va avea loc la Tg. Mureș, în acest weekend: Tg. Mureș, Oradea, Timișoara și Brașov.

Turneul de promovare, la care va lua parte și echipa gălățeană, va avea loc luna viitoare, tot la Tg. Mureș, în perioada 12-14 mai.

În acest sezon, antrenoarele prof. Adriana Dudnic și Ileana Berdilă au avut la dispoziție următoarele jucătoare: Ioana Ștefu, Camelia Vasile, Maria Vilău, Alexandra Iordache, Cristina Popoiu, Andreea Stănescu, Sorina Răileanu, Crina Arbunea, Maria Neacșu, Alexandra Iordan, Diana Hantău, Iulia Sava și Sara Călin.

Citit 862 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2023 11:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.