Iga Swiatek pare de neoprit

Iga Swiatek pare de neoprit
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Foarte tinerii tenismeni Holger Rune (ATP 7) și Carlos Alcaraz (ATP 2) au câștigat, pentru al doilea an la rând, turneele pe zgură de la Munchen (BMW Open) și, respectiv, Barcelona (Open Banc Sabadell - Conde de Godo). În finala din Capitala catalană, Alcaraz a trecut ușor de grecul Stefanos Tsitsipas (ATP 5): 6-3, 6-4 și, de altfel, nu a pierdut niciun set pe parcursul competiției. Ceva mai dificilă a fost finala din Bavaria pentru Rune, după trei seturi disputate (6-4, 1-6, 7-6/3) în compania olandezului Botic Van de Zandschulp.

Cel de-al treilea turneu ATP pe zgură disputat săptămâna trecută a revenit, surprinzător, sârbului Dusan Lajovic (ATP 40), după o finală, tot în trei seturi (6-3, 4-6, 6-4), câștigată în fața campionului de la Monte Carlo, rusul Andrei Rublev (ATP 6), în orașul bosniac Banja Luka. La acest din urmă turneu a participat și liderul mondial, Novak Djokovic, însă, nici de această dată la nivel maxim, fiind depășit, în sferturi, de compatriotul său, Lajovic.

În circuitul feminin, lidera mondială, poloneza Iga Swiatek, a făcut încă o demonstrație de forță în competiția indoor de la Stuttgart. În finală, ea a trecut lejer, în două seturi, de o altă mare favorită, belarusa Arina Sabalenka (WTA 2): 6-3, 6-4, totuși, după aproape două ore de joc.

În această săptămână, dar și în cea viitoare, cei mai valoroși jucători și jucătoare din lume se întrec în turneul de la Madrid.

Citit 738 ori Ultima modificare Duminică, 30 Aprilie 2023 07:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.