Din sportul gălățean. Victorie în Divizia Națională

Din sportul gălățean. Victorie în Divizia Națională
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

RUGBY. În etapa a V-a a Ligii Naționale - Grupa a II-a de rugby, gălățenii de la CS Municipal au jucat pe teren propriu cu dobrogenii de la C.S. Năvodari. Întâlnirea, urmărită cu interes, a fost câștigată de echipa noastră, cu scorul de 28-19. După un început mai anevoios, gălățenii și-au strâns rândurile și au acumulat punctele prețioase care le-au asigurat succesul. Realizările le-au aparținut jucătorilor: Sola, Vicol și Chiper - câte o încercare, Onofrei - 2 transformări și 2 lovituri de pedeapsă și Partenie - lovitură de pedeapsă.

Partida a contat și pentru "Memorialul Dorian Paul Secuianu", marele om de rugby dispărut prematur anul trecut. Trofeul, transmisibil, va rămâne la Galați, cel puțin până la următoarea întâlnire dintre CSM Galați și CS Năvodari.

FOTBAL. Echipele gălățene participante în campionatul Ligii a III-a de fotbal au încheiat bine partidele din weekend. În play-off, Unirea Braniștea a încheiat la egalitate (0-0) pe terenul echipei Metalul Buzău, în timp ce lieștenii de la Sporting au câștigat meciul de pe teren propriu cu CSM Focșani, în turneul play-out, cu 1-0 (0-0). Vom reveni cu amănunte.

ARBITRAJ. Gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru a fost delegat în ultima clipă să conducă meciul FC Argeș - U.T. Arad, din turneul play-out, Liga I de fotbal, programat luni la Pitești.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1137 ori Ultima modificare Duminică, 07 Mai 2023 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.