În iunie, finalele Ligii Campionilor cu mingea mică

În iunie, finalele Ligii Campionilor cu mingea mică
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele două turnee finale - așa-numitele Final Four - ale Ligii Campionilor EHF la handbal vor avea loc, în mod tradițional, în Ungaria și în Germania.

Competiția feminină își va ”prezenta concluziile” în MVM Dome din Budapesta, din păcate fără echipele noastre înscrise în competiție, după ce atât Rapid, cât și CSM București au încheiat conturile în faza sferturilor de finală. Pe de altă parte, gazdele maghiare vor susține cele două cluburi calificate în jocurile programate în intervalul 3-4 iunie. Este vorba despre localnicele budapestane de la FTC Cargo-Rail, dar și de multipla câștigătoare a Ligii, Gyori Audi ETO. Totuși, disputele nu se anunță deloc simple, în contextul în care, în fața fetelor din Panonia se află două team-uri scandinave: danezele de la Esbjerg și, respectiv, ”viperele” norvegiene din Kristiansand, deținătoare a ultimelor două trofee puse în joc.

Mai târziu, dar peste doar două săptămâni, băieții au întâlnire, în perioada 17-18 iunie, la Koln, în Lanxess Arena (foto). Pe parchetul din Renania se va prezenta doar o echipă din Germania, campioana SC Magdeburg, alături de câștigătoarea ultimelor două ediții, FC Barcelona. În Final Four-ul masculin au mai ajuns polonezii de la Barlinek Industria Kielce, dar și Paris Saint-Germain Handball. Marți, 23 mai, tragerea a sorți a partidelor din semifinale a stabilit că PSG se va întâlni cu trupa poloneză, în timp ce Magdeburg va juca, cel mai probabil în a doua semifinală programată sâmbătă, cu Barça.

Citit 621 ori Ultima modificare Duminică, 28 Mai 2023 07:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.