Din sportul gălățean. „Tricolorii”, ultimul meci

Din sportul gălățean. „Tricolorii”, ultimul meci
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Duminică, la Brașov, selecționata masculină de volei a țării noastre susține ultimul meci din competiția continentală "Golden League", în compania Portugaliei. Pentru a scăpa de emoțiile retrogradării, "tricolorii" au nevoie de un rezultat favorabil. Întâlnirea va începe la ora 17,00 și va putea fi urmărită pe TVR3.

BADMINTON. În acest weekend, în orașul bulgar Ruse are loc un turneu internațional de badminton. Între participanți se află și patru sportivi de la Clubul Siderurgistul Galați, însoțiți de antrenorul Dorel Badiu. Sportivii gălățeni vor evolua la categoriile de vârstă Under 13 și Under 17.

FOTBAL. Gălățeanul Daniel Burloiu se va afla astăzi la meciul de baraj pentru Liga a III-a de fotbal, Hamangia Baia (Tulcea) - Montana Pătârlagele (Buzău), în calitate de observator.

CAIAC CANOE. Lotul național de caiac-canoe juniori se pregătește centralizat la Bascov pentru Campionatele Europene și Mondiale. Din lot fac parte și doi gălățeni, de la CS Școlar, elevi ai antrenorilor Adrian și Adina Maftei: canoiștii Anamaria Chiroșcă și Dragoș Zimbilschi. Colegii acestora se antrenează pe Lacul Cătușa, în frunte cu Matei Ursachi (caiac) și Andra Costeanu (canoe), componenți ai lotului descentralizat de juniori mici. "Cu toate că primele concursuri sunt la începutul lunii august, am intensificat antrenamentele pe apă, ținând cont că atunci va fi și Criteriul Speranțelor, testarea oficială a juniorilor selecționați", a declarat Adrian Maftei.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 576 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iunie 2023 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.