Volei. Succes așteptat în fieful Unirii Dej

Volei. Succes așteptat în fieful Unirii Dej
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În primul eșalon de volei masculin (Divizia A1), campionii de la CSM Arcada au încheiat rapid socotelile cu gazdele de la Unirea Dej. Așadar, Dej - Arcada 0-3 (16-25, 23-25, 13-25), un succes așteptat. Elevii lui Sergiu Stancu au ținut jocul în frâu, doar în actul al doilea fiind momente de echilibru. La învingători au evoluat jucătorii mai puțin folosiți la meciul din Champions League, din Italia, de la mijlocul săptămânii, iar aceștia au dat satisfacție.

Iată sextetul: Aldea, Talpă, Mihălescu, Gergye, Javad, Nikula - Toman (libero). Au mai intrat: Cristudor, Lescov, Lopez.

A arbitrat un cuplu din Baia Mare, Lucuțan - Borota.

Fetele, victorie importantă

Duel interesant Galați - Focșani, disputat în Sala "Florin Balaiș". Un derbi aprins, cu echipe pregătite de antrenori gălățeni: Adriana Dudnic și Ileana Berdilă la echipa gălățeană, respectiv, Nicu Harabagiu la CSM Focșani. A rezultat un joc de urmărit, cu multe faze spectaculoase, plus răsturnări de situație la nivelul tabelei de scor. A fost un succes al studentelor gălățene, la scorul de 3-2, după ce oaspetele au avut 2-0 la seturi. Oaspetele au început foarte bine și s-au impus în primele două acte cu 25-16 în fiecare dintre ele. Din acest moment, stafful echipei gazdă a operat câteva schimbări tactice, iar jocul și rezultatul au fost pe măsura așteptărilor. S-a egalat la 2: 25-20 și 26-24, iar în setul decisiv gălăţencele s-au impus fără prea multă rezistență, cu 15-8.

A arbitrat cuplul Valentin Robescu (Constanța) - Florian Berescu (București).

La CSU au jucat: Sorina Răileanu, Diana Milea, Alexandra Iordache, Andreea Stănescu, Diana Hantău, Gabriela Panait - Alexandra Iordan (libero). Au mai intrat: Iulia Sava, Ioana Axinte, Cristina Popoiu și Maria Neacșu.

Citit 737 ori Ultima modificare Duminică, 26 Noiembrie 2023 23:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.