CSM Arcada - Corona Brașov, un meci ce nu trebuie ratat

CSM Arcada - Corona Brașov, un meci ce nu trebuie ratat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cel mai important meci al etapei 20 din Divizia A1 de volei masculin se dispută la Galați. Este un meci ce prezintă multă calitate și o importanță deosebită. Se întâlnesc fruntașele voleiului românesc, CSM Arcada - campioana consecutivă a ultimelor cinci ediții, respectiv liderul Corona Brașov. Partida este programată sâmbătă, de la ora 18,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”. Arbitrează internaționalul Bogdan Stoica (București). De reținut, o partidă ce nu poate fi ratată de către amatorii sportului!

*Desi se află în vacanță competițională, Campionatul Județean de fotbal nu duce lipsă de meciuri. AJF Galați a programat pentru acest weekend nu mai puțin de opt partide (restanțe din tur), cinci jocuri din Liga IV, respectiv trei din eșalonul cinci.

*În weekend demarează și meciurile oficiale din Ligii a II-a. Primul joc s-a disputat deja, la Chiajna, Concordia - Ceahlăul 1-2. De notat că la această partidă au oficiat doi gălățeni: Daniel Vlase (arbitru asistent) și Alexandru Burloiu (arbitru de rezervă).

*Sporting Liești, clasată pe loc de play-off în Liga a treia, are programat un nou meci de verificare. Sâmbătă, echipa antrenată de Cătălin Savu va juca în deplasare cu Metalul Buzău, liderul seriei a doua.

Citit 1368 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2024 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.