Evoluții apreciate în "Cupa României" la badminton

Evoluții apreciate în "Cupa României" la badminton
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Practicanții badmintonului au avut încă o competiție în luna martie. În weekend, sportivii de la categoriile de vârstă Under 11 și Under 19 s-au confruntat în Capitală, în meciuri pentru "Cupa României". Timp de trei zile, aceștia au avut prilejul să își arate potențialul în cea de-a doua competiție oficială națională. În concurs au participat și 11 sportivi ai Clubului Siderurgistul, însoțiți de antrenorii Dorel Badiu și Adrian Panfil.

La Under 11, Dorotheea Ursăchescu s-a clasat pe locul 2 la dublu fete, împreună cu o altă gălățeancă, Iris Flor (de la Clubul Agero). Dorotheea a avut și un loc 5 la simplu, ca și Andra Tudose. Să mai spunem că sportiva de la Agero a avut și o clasare pe locul 3 la simplu.

La dublu băieți, Andrei Hanganu și Eduard Nistor s-au clasat, de asemenea, pe poziția a cincea.

La Under 19, gălățenii Matei Slavu și Bogdan Balaban au ocupat locul al treilea. Alți sportivi evidențiați de la Siderurgistul cu acest prilej: Sara Bordeianu, Irina Trandafir, Teodora Grădinaru, Amalia Pintilie și Mădălina Panait.

De la CS Universitatea a participat Irina Gherasim, locul 3 la dublu fete, împreună cu timișoreanca Cristina Sîrbu (Under 19).

Următorul concurs va fi tot în "Cupa României", luna viitoare, la Bacău, cu participarea sportivilor de la Under 13 și tineret.

Citit 1193 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2024 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.