CSM Arcada n-a scăpat de al treilea meci în semifinale

CSM Arcada n-a scăpat de al treilea meci în semifinale
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Miercuri seară, în Capitală, CSM Arcada și Dinamo s-au întâlnit în etapa a doua a fazei de play-off din Divizia A1 de volei masculin. După 3-1 în tur în favoarea gălățenilor, mai era nevoie de o singură victorie (la orice scor) pentru a ajunge în marea finală. Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea... din Capitală, iar meciul s-a încheiat cu succesul bucureștenilor, la scorul de 3-2 (26-24, 12-25, 25-18, 16-25, 15-11). O evoluție interesantă, dar greu de explicat a scorului. Mai ales în condițiile în care avem de-a face cu jucători experimentați, trecuți prin atâtea examene.

Inexplicabilă este cedarea primului set, 24-26, după ce elevii lui Sergiu Stancu au condus cu 24-21! Apoi a venit setul doi, în care Dinamo n-a suflat! să bați o echipă la 12, pe terenul ei, înseamnă ceva ieșit din comun. Altă desfășurare a avut actul al treilea, câștigat de bucureșteni, după care s-a făcut 2-2, tot la o diferență semnificativă. Inexplicabilă a fost și evoluția din setul decisiv, în care gălățenii au început foarte bine: 4-1, 6-3 și 8-7, dar în final au pierdut, 11-15. Cum de gălățenii au făcut doar trei puncte, în timp ce Dinamo a reușit opt!?

Gălățenii au început cu: Bala, Talpă, Lopez, Gergye, Woch, Javad - Cristudor (libero). Pe parcursul meciului au mai intrat: Nikula, Toman, Hamacher, Lescov, Butnaru și Mihălescu. Au arbitrat doi bucureșteni: internaționalul Bogdan Stoica, ajutat de Mihai Coman.

Sâmbătă este meciul decisiv, în care, cu siguranță, nu va mai fi loc de inexactități în evoluții. Partida ce va stabili echipa calificată în finală are loc la Galați, la Sala Sporturilor "Dunărea", de la ora 19.00.

În cealaltă semifinală, Rapid - Corona, este tot 1-1 la general. Bucureștenii au egalat situația, după ce au câștigat, miercuri, la Brașov, cu 3-1 (25-20, 18-25, 25-12, 25-20).

Citit 1127 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 15:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro