Alex Ferguson: Până la tragerea la sorţi nu mai auzisem de Oţelul, nu ştiam de unde sunt

Alex Ferguson: Până la tragerea la sorţi nu mai auzisem de Oţelul, nu ştiam de unde sunt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat că până la tragerea la sorţi nu auzise de Oţelul Galaţi, pe care o va întâlni marti în Liga Campionilor, şi că formaţia sa trebuie să obţină prima victorie în Grupa C, informează "Sunday Express".

"Nu aveam idee de unde sunt. Nu mai auzisem de ei. Câteva echipe europene îşi schimbaseră numele atunci, îmi amintesc că erau nişte formaţii belgiene care făcuseră asta", a spus Ferguson.

În Sunday People, Alex Ferguson a precizat că echipa sa trebuie să câştige tot până la finalul grupei, pentru a nu avea emoţii, iar primul pas trebuie făcut la Bucureşti cu Oţelul. "Până acum am făcut o treabă de mântuială în Liga Campionilor, însă nu e cazul să ne panicăm. Calificarea e încă în mâinile noastre, în sensul că suntem capabili să câştigăm meciurile care au mai rămas şi avem de gând să facem asta. Patru jocuri de disputat, noi cu doar două puncte în cont, în condiţiile în care Basel şi Benfica au patru, nu e chiar ceea ce speram. Cu Basel nu a fost subestimare, ci doar ne-am complăcut la un moment dat şi n-am mai fost atenţi, dar până la urmă am redresat situaţia. Acel punct e poate cel mai bun lucru care se putea întâmpla", a spus tehnicianul britanic, citat de Sunday People.

Publicația amintită a scris că Manchester United trebuie să câştige la Bucureşti "pentru a evita o criză europeană" şi că Alex Ferguson se gândeşte dacă să introducă o formaţie puternică pentru a-şi asigura victoria sau să menajeze câţiva jucători în perspectiva meciului cu Manchester City din campionat.

Meciul Oţelul Galaţi - Manchester United va avea loc, marţi, 18 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Citit 639 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2011 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.