Vor fi cel puţin 30.000 de spectatori pe Arena Naţională la Oţelul - Manchester
Foto: Foto: Sorin Pană

Vor fi cel puţin 30.000 de spectatori pe Arena Naţională la Oţelul - Manchester
La casa de bilete din Galaţi sunt clienţi aproape continuu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Faţă de primul meci susţinut de Oţelul, pe Arena Naţională, în grupa C a Ligii Campionilor, cel cu Benfica Lisabona, se anticipează că marţi seară, la disputa cu celebra Manchester United, tribunele nu vor mai rămâne mai mult goale.

Dacă pentru partida cu echipa portugheză s-au dat doar 6.800 de bilete, acum se anunţă a fi cu totul altceva. Oficialii FC Oţelul au comunicat că numai prin intermediul bileteucl.ro s-au vândut online aproape 23.000 de bilete, iar la casele de bilete din Bucureşti, de la Arena Naţională, în jur de 1.000.

În Galaţi, până ieri după-amiază, la casa de bilete de lângă stadionul Oţelul se dăduseră alte 1.000 de tichete. „Astăzi a mers foarte bine, am dat cam 300 de bilete, majoritatea a vrut la Peluza Nord, acolo unde e galeria noastră”, a explicat vânzătorul.

Liviu Manole ( 23 de ani) cumpărase trei tichete, cu speranţa că favoriţii vor reuşi marea supriză. „Eu şi prietenii mei ne cam păcălim singuri, spunând că, dacă tot nu am putut ajunge cu Benfica, mergem în primul rând să vedem stadionul şi vedetele de la Manchester. Adevărul este de fapt altul, mergem pentru că în sufletele noastre sperăm totuşi într-o minune, cu Oţelul în acţiune”, a spus suporterul Oţelului.

Cum bilete se mai vând în Galaţi şi în această dimineaţă, iar la casele stadionului din Bucureşti până diseară, dar numai până la ora 19.00, adăugându-i şi pe cei cel puţin 3.000 de suporteri ai lui United, se anticipează că în tribune se vor afla peste 30.000 de spectatori.

Autocarele pleacă din Galaţi la ora 14.00

Clubul Oţelul va asigura transport gratuit suporterilor săi din Galaţi, la fel cum s-a întâmplat şi la meciul cu Benfica. Fanii campioanei României vor avea la dispoziţie 14 autocare, care vor pleca de pe platoul de la McDonalds la ora 14.00. Accesul în maşini se va face numai pe baza biletului de meci.

Meci considerat cu grad de risc ridicat

Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul din această seară, considerat a fi unul cu grad de risc ridicat. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.15 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Citit 1744 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2011 13:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.