Lucian Bute îşi păstrează titlul de campion mondial! (VIDEO)

Lucian Bute îşi păstrează titlul de campion mondial! (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, duminică dimineaţă, în cadrul unei gale la Quebec, anunţă Mediafax.

Bute a intrat în ring pentru a-şi apăra a noua oară la rand centura mondială şi a reuşit să rotunjească un palmares uluitor: 30 de victorii şi 25 de lupte castigate prin KO!

În confruntrarea Glen Johnson, pugilistul român a avut nevoie de 12 runde pentru a-l învinge pe adeversarul său din Jamaica, însă decizia arbitrilor nu a fost una cu emoţii. Bute a controlat total lupta în faţa adversarului său de de 42 de ani.

La finaul confruntării, Lucian a declarat că este mulţumit de performanţa sa, chiar dacă nu a mai învins prin KO! "M-am pregătit foarte serios pentru acest meci. Îmi cunoşteam foarte bine adversarul şi am folosit jab-ul şi directa. Stânga mi-a funcţionat foarte bine astăzi. Am încercat să mă mişc permanent şi am evitat foarte bine loviturile. Sunt foarte mulţumit de performanţa mea, chiar dacă am câştigat la puncte. Am fost într-o formă foarte bună şi asta m-a ajutat mult", a declarat Lucian Bute după luptă.

Citit 1792 ori Ultima modificare Duminică, 06 Noiembrie 2011 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.