Oţelul a avut doar un dram de noroc la tragerea la sorţi a „sferturilor” Cupei României

Oţelul a avut doar un dram de noroc la tragerea la sorţi a „sferturilor” Cupei României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi a fost cap de serie la tragerea la sorţi a partidelor din sferturile de finală ale Cupei României, Oţelul Galaţi nu a avut şansa să dea peste un adversar din urna a 2-a (Pandurii şi Petrolul) sau din cea de a treia (FC Timişoara).

Sorţii i-au hărăzit echipei gălăţene una dintre cele mai puternice adversare posibile, FC Vaslui, bilele cu numele celor două echipe fiind ultimele extrase din urne.

Singurul moment norocos pentru cei de la Oţelul la aceasta tragere la sorţi a fost când s-a extras prima bilă din ultimele două rămase: „Oţelul Galaţi” scria pe bilet, astfel că partida se va disputa la Galaţi.

Între Oţelul Galaţi şi FC Vaslui există de câţiva ani o aprigă rivalitate, cele două formaţii aflându-se sezonul trecut în duel direct pentru câştigarea Ligii I, tranşat pe final în favoarea sa de trupa antrenată de Dorinel Munteanu.

Celelalte trei partide din sferturile de finală sunt următoarele:

Poli Timişoara - Gaz Metan Mediaş

Dinamo - Petrolul Ploieşti

Rapid - Pandurii Târgu Jiu

Meciurile vor avea loc la 6-8 decembrie, primele echipe urmând să fie organizatoare. Partida Oţelul - FC Vaslui va avea loc la o altă dată,încă nestabilită, deoarece gălăţenii vor juca în Liga Campionilor pe 7 decembrie la Lisabona,cu Benfica.Meciul nu se va putea disputa nici pe 14 decembrie, atunci având vasluienii un meci programat  în Europa League.

Citit 1552 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2011 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.