Dorinel Munteanu: „Un punct e bun doar pentru palmares. Vrem să învingem pe Basel!”

Dorinel Munteanu: „Un punct e bun doar pentru palmares. Vrem să învingem pe Basel!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că un punct în meciul cu formaţia FC Basel ar fi bun pentru palmares, dar obiectivul campioanei României este victoria.

"Nu suntem condamnaţi, dar e clar că acest joc e important pentru a mai putea spera în ultimul joc la Lisabona. Nu va fi deloc uşor, pentru că Basel are şi varianta egalului. Sper să practicăm un joc consecvent şi să avem răbdare. Îi respectăm foarte mult pe cei de la Basel, dar vreau să am o echipă determinată pentru că forţa acestei formaţii o reprezintă grupul şi sunt convins că acesta va câştiga. Chiar dacă a schimbat antrenorul, Basel rămâne o echipă periculoasă. Oţelul merită să joace în Liga Campionilor şi merită să câştige. Un punct e bun pentru palmares, dar noi avem un alt obiectiv în acest meci. Nu mă interesează banii care ar urma să vină în urma unui egal. Sunt convins că cei care vor veni mâine la stadion vor vedea un fotbal şi un rezultat bun. Nu avem ce pierde", a spus Munteanu.

Oţelul Galaţi va întâlni, marţi, pe Arena Naţională, echipa elveţiană FC Basel, în etapa a V-a a Grupei C a Ligii Campionilor, de la 21.45.

Citeşte şi:

Presa elveţiană, înaintea meciului cu Basel: „Oţelul nu trebuie subestimată”

Oţelul promite un meci de poveste şi prima victorie în Liga Campionilor

10 autocare pentru fanii Oţelului, la meciul cu Basel

Arbitri norvegieni la meciul Oţelul – Basel din Liga Campionilor

 

 

 

 

Citit 1331 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2011 12:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.