Gabriel Giurgiu înainte de meciul cu Basel: Mai avem o şansă la Europa League şi ne agăţăm de ea

Gabriel Giurgiu înainte de meciul cu Basel: Mai avem o şansă la Europa League şi ne agăţăm de ea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mijlocaşul echipei Oţelul, Gabriel Giurgiu, speră ca echipa sa să câştige toate cele trei puncte în partida din această seară cu FC Basel, de pe Arena Naţională, din penultima etapă a Grupei C din Liga Campionilor: "Aşteptăm foarte multe de la acest joc. Ştiu că va fi greu, dar sperăm să aducem cele trei puncte pentru a mai avea şanse la Liga Europa. S-au mai întâmplat minuni în fotbal şi atâta timp cât mai avem o şansă trebuie să ne agăţăm de ea".

Pentru a se putea clasa pe la final pe locul trei în grupă, cel care aduce calificarea în primăvara europeană (în Liga Europa), Oţelul trebuie să câştige în această seară cu Basel şi apoi la Lisabona, cu Benfica. Totodată, mai are nevoie ca Manchester United să scoată măcar un egal în ultima etapă în deplasarea de la Basel. Pentru ca un rezultat de egalitate în partida Basel – Manchester să fie calificant pentru Oţelul (în condiţiile unei victorii la Lisabona), echipa gălăţeană trebuie să învingă în acestă seară cu 1-0 sau la o diferenţă de cel puţin două goluri.

Oţelul Galaţi va întâlni, marţi seară, pe Arena Naţională, echipa elveţiană FC Basel, în etapa a V-a a Grupei C a Ligii Campionilor, de la 21.45.

Citeşte şi:

Dorinel Munteanu: „Un punct e bun doar pentru palmares. Vrem să învingem pe Basel!”

Presa elveţiană, înaintea meciului cu Basel: „Oţelul nu trebuie subestimată”

Oţelul promite un meci de poveste şi prima victorie în Liga Campionilor

10 autocare pentru fanii Oţelului, la meciul cu Basel

Arbitri norvegieni la meciul Oţelul – Basel din Liga Campionilor

Citit 732 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2011 13:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.