Nebunie de weekend la Patinoar, cu 13 meciuri de hochei! Se joacă chiar şi de la ora 7.30

Nebunie de weekend la Patinoar, cu 13 meciuri de hochei! Se joacă chiar şi de la ora 7.30
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*În acest sfârşit de săptămână sunt programate nu mai puţin de 13 partide la Patinoarul Artificial * CSM Dunărea joacă cu Sportul Studenţesc două meciuri în campionat şi unul în „Cupa României”

Program foarte încărcat la Patinoar în acest ultim weekend al lunii noiembrie, hocheiştii de la CSM Dunărea Galaţi urmând să susţină trei meciuri în compania celor de la Sportul Studenţesc. Primul dintre ele, programat astăzi, de la ora 19.00, contează pentru Grupa A a „Cupei României”, iar cele de sâmbătă (ora 17.30) şi duminică (ora 11.00) -  pentru Liga Naţională.

Duminică, meci de la 7.30

Totodată, de astăzi şi până duminică este programat, la Galaţi, şi cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Naţional al juniorilor de 12 ani, Grupa C, care include zece meciuri. Astfel, se ajunge la o densitate atât de mare de meciuri  încât - pentru a face loc măcar duminică seară şi  câtorva serii din programul de patinaj pentru public - primul meci de duminică al juniorilor este programat la o oră incredibilă: 7.30.

Astfel, programul pentru public din această seară a fost anulat, sâmbătă se poate patina într-o singură serie (de la ora 20.00), iar duminică - în patru serii, cu începere de la orele 14.00, 16.00, 18.00 şi 20.00.

Finalele „Cupei României”, la Galaţi

Altfel, Patinoarul Artificial din Galaţi a fost desemnat să fie gazda turneului final al „Cupei României” în perioada 21 – 22 decembrie, care va cuprinde meciurile din semifinale, şi cele două finale. CSM Dunărea, care de zilele trecute are un nou antrenor principal, pe rusul Iuri Bondarev, are şanse uriaşe să se numere printre cele patru echipe ajunse în semifinale, adversarele pe care urmează să le întâlnească în calificări - Sportul în Grupa A şi Progym Gheorghieni, în meciul de baraj - fiind învinse lejer de gălăţeni în partidele de până acum din campionat.

Citit 1368 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 23:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.