Antrenamente lângă idolul lor! Legendarul Hari Dumitraş îi învaţă rugby pe gălăţeni

Antrenamente lângă idolul lor! Legendarul Hari Dumitraş îi învaţă rugby pe gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul din cei mai mari rugbişti români din istorie, Hari Dumitraş, acum director de Dezvoltare al federaţiei de specialitate, se află, de câteva zile, printre rugbiştii juniori din Galaţi. A participat la câteva antrenamente, puştii fiind entuziasmaţi că sunt îndrumaţi de „marele Hari”.

„Credeam că sunt un om uitat după atâţia ani, dar am avut surpriza să găsesc aici un copil care nu s-a dezlipit de mine aproape deloc”, a mărturisit fostul căpitan al echipei naţionale din anii în care România învingea Scoţia, Ţara Galilor şi Franţa. A mers şi în comunele Băneasa şi Măstăcani, pentru a-i atrage pe copii, împreună cu profesorii de educaţie fizică de acolo,  să practice rugby–tag (rugby fără contact fizic). „Dacă aş sta în birou, trimiţând faxuri şi emailuri, m-aş păcăli singur. Doar mergând prin ţară, stând cât mai mult printre sportivi şi antrenori, pot înţelege exact ce probleme sunt şi de ce soluţii este nevoie pentru a opri deriva”, a spus Hari Dumitraş.

Nu rataţi „Viaţa liberă” - ediţia de mâine, care va conţine un amplu şi extrem de interesant interviu cu cel care a fost desemnat, în 1991, cel mai bun „număr 8” din lume!

Citit 1246 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.