Golgetera Alina Branişte Horjea a plecat de la HC Oţelul Galaţi

 Golgetera Alina Branişte Horjea a plecat de la HC Oţelul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Trei jucătoare au părăsit echipa de handbal Oţelul Galaţi * Interii Alina Branişte Horjea şi Renata Tătăran Ghionea, dar şi portarul Ionica Munteanu vor evolua, din ianuarie, la alte grupări * Miercuri şi joi se desfăşoară „Cupa Oţelul” 

Perioada tumultoasă petrecută la echipa de handbal feminin Oţelul Galaţi s-a încheiat marţi, odată cu expirarea termenului dat oficialilor grupării locale de către Federaţia Română de Handbal în cazul handbalistelor neplătite.
Principala marcatoare a echipei antrenate de Alexandrina Soare a decis să părăsească Oţelul, urmând a se transfera tot la o echipă de pe malul Dunării. Alina Branişte Horjea – locul trei în clasamentul golgeterilor din acest sezon, cu 61 de reuşite – a preferat stabilitatea financiară asigurată de către Dunărea Brăila.
Portarul Ionica Munteanu a dat curs ofertei primite de la vicecampioana „U” Jolidon Cluj, iar Renata Ghionea, cel mai probabil, va evolua la CSU Neptun Constanţa.

„Cupa Oţelul”, la Sala „Siderurgistul”
Pe data de 14 ianuarie se vor relua meciurile din Liga Naţională, astfel că toate echipele se află în prezent într-un  program intens de pregătire. Sala „Siderurgistul” din Galaţi va găzdui miercuri şi joi „Cupa Oţelul”, alături de formaţia gazdă urmând a mai participa CSM Bucureşti, Dunărea Brăila şi CSM Bacău. Elevele Alexandrinei Soare vor juca miercuri, de la ora 16.00, cu echipa din Bacău. Joi vor întâlni CSM Bucureşti (ora 9.30) şi Dunărea Brăila (ora 18.00).
„Ne-am despărţit de cele trei jucătoare, dar nu avem timp să ne lamentăm. Ne aşteaptă o perioadă foarte grea, va trebui să o luăm de la capăt în noua formulă. Timpul nu aşteaptă, îi rog pe suporteri să aibă răbdare, să fie alături de noi, eu le promit că vom menţine ştacheta la un nivel ridicat”, a precizat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare

Citit 1862 ori Ultima modificare Marți, 27 Decembrie 2011 15:26

4 comentarii

 • postat de raul
  Joi, 29 Decembrie 2011 12:52
  cu ada moldovan si alina braniste braila se va bate pt.locul doi sa fie clar!
  0
  0
  Raportează
 • postat de raul
  Joi, 29 Decembrie 2011 12:50
  cu ada moldovan si alina braniste braila se va bate pt.locul doi sa fie clar!
  0
  0
  Raportează
 • postat de sila
  Marți, 27 Decembrie 2011 23:11
  Mai fratilor,echipa asta fara Alina Horjea isi reduce randamentul cu 50 la suta.Daca mai adaugam si aportul celorlalte ,jucatoare care au plecat ,ajungem la 25-30 la suta randament.Nu vad pe cine sa batem in retur ,ca sa putem sa scapam de retrogradare ,anul asta.Nu stiu ce mai cauta nea Anton Coman,in fruntea clubului si de ce dracu mai vine nea Ionel Bors la meciurile echipei,daca s-a ajuns in situatia asta.Consiliul judetean Braila poate mentine o echipa de handbal feminin la nivel de liga nationala si elita ,iar Galatiul moare.Cautati imediat ,o solutie.Combinatul are pierderi de vreo 3 ani,la judetean situatia este incerta, pentru ca e o lupta chioara ,intre Chebac,pe care personal il apreciez si papagalul de Bacalbasa,clasa politica galateana doarme si Galatiul atat ca oras cat si ca judet se scufunda.Rog media galateana,oamenii politici galateni indiferent de apartenenta politica si oamenii de afaceri galateni, care fac afaceri prospere cu statul si pe timp de criza, (vega, valceana tancrad etc) ,sa intervina si sa salveze aceasta echipa, pentru nu a ajunge, in situatia echipei de volei feminin.De nea mos basina, nu discut ca el nu are in cap, decat garaje si chioscuri.Uita ca fata de Durbaca ,are buget de 20 de ori mai mare ,
  si in loc sa faca ceva pentru orasul asta,se vaita ca o baba si ne-a adus la sapa de lemn..Ajungem ,mai rau , nu decat Braila ,dar cred ca sub Piatra Neamt.Daca si aceasta echipa,cade mi-e scarba ca sunt galatean.
  0
  0
  Raportează
 • postat de hehe
  Marți, 27 Decembrie 2011 18:29
  sa nu ne amagim. fara bani e greu sa faci performanta.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.