Golgetera Alina Branişte Horjea a plecat de la HC Oţelul Galaţi

 Golgetera Alina Branişte Horjea a plecat de la HC Oţelul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Trei jucătoare au părăsit echipa de handbal Oţelul Galaţi * Interii Alina Branişte Horjea şi Renata Tătăran Ghionea, dar şi portarul Ionica Munteanu vor evolua, din ianuarie, la alte grupări * Miercuri şi joi se desfăşoară „Cupa Oţelul” 

Perioada tumultoasă petrecută la echipa de handbal feminin Oţelul Galaţi s-a încheiat marţi, odată cu expirarea termenului dat oficialilor grupării locale de către Federaţia Română de Handbal în cazul handbalistelor neplătite.

Principala marcatoare a echipei antrenate de Alexandrina Soare a decis să părăsească Oţelul, urmând a se transfera tot la o echipă de pe malul Dunării. Alina Branişte Horjea – locul trei în clasamentul golgeterilor din acest sezon, cu 61 de reuşite – a preferat stabilitatea financiară asigurată de către Dunărea Brăila.

Portarul Ionica Munteanu a dat curs ofertei primite de la vicecampioana „U” Jolidon Cluj, iar Renata Ghionea, cel mai probabil, va evolua la CSU Neptun Constanţa.

„Cupa Oţelul”, la Sala „Siderurgistul”

Pe data de 14 ianuarie se vor relua meciurile din Liga Naţională, astfel că toate echipele se află în prezent într-un  program intens de pregătire. Sala „Siderurgistul” din Galaţi va găzdui miercuri şi joi „Cupa Oţelul”, alături de formaţia gazdă urmând a mai participa CSM Bucureşti, Dunărea Brăila şi CSM Bacău. Elevele Alexandrinei Soare vor juca miercuri, de la ora 16.00, cu echipa din Bacău. Joi vor întâlni CSM Bucureşti (ora 9.30) şi Dunărea Brăila (ora 18.00).

„Ne-am despărţit de cele trei jucătoare, dar nu avem timp să ne lamentăm. Ne aşteaptă o perioadă foarte grea, va trebui să o luăm de la capăt în noua formulă. Timpul nu aşteaptă, îi rog pe suporteri să aibă răbdare, să fie alături de noi, eu le promit că vom menţine ştacheta la un nivel ridicat”, a precizat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare

Citit 2254 ori Ultima modificare Marți, 27 Decembrie 2011 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.