Turneu amical de handbal feminin / „Cupa Oţelul” a rămas la Galaţi

Turneu amical de handbal feminin / „Cupa Oţelul” a rămas la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

31-29 cu CSM Bacău, 28-31 cu CSM Bucureşti şi 34-26 cu Dunărea Brăila au fost rezultatele obţinute de „oţelare” la turneul găzduit de Sala „Siderurgistul”

Handbalistele de la Oţelul Galaţi şi-au adjudecat trofeul pus în joc în cadrul turneului amical „Cupa Oţelul”. Elevele profesoarei Alexandrina Soare au învins în prima zi a competiţiei găzduite de Sala „Siderurgistul” gruparea nou-promovată CSM Bacau, cu scorul de 31-29 (18-12).  

În cea de-a doua zi, Oţelul a evoluat dis de dimineaţă în compania unei grupări care reprezintă România în primăvara europeană a handbalului, CSM Bucureşti. Cu multe erori la finalizare şi cu puţine posibilităţi de schimbare în faza de apărare, datorită lotului subţiat numeric, echipa gălăţeană a fost învinsă. Bucureştencele s-au impus cu 31-28 (18-14), după un meci pe care l-au controlat în permanenţă. Câştigătoarea turneului s-a decis în ultimul joc, care le-a opus pe Oţelul şi Dunărea Brăila. Jucătoarele Alexandrinei Soare au demonstrat că pot trece peste toate dificultăţile, practicând un handbal de calitate. S-au impus cu 34-26 (18-16), în ultimele minute conducând şi la zece goluri. 

Pe parcursul celor trei meciuri, antrenoarea Alexandrina Soare s-a bazat pe următorul lot de jucătoare: Ramona Bocăneală Ciontu, Cristina Bobeică, Loredana Nica – Nicoleta Tudor (25), Diana Druţu (16), Manuela Manda (10), Roxana Bodârlău (10), Paula Pavăl (7), Daciana Curtean (5), Cătălina Cioarec (19), Carmen Gheorghe (1), Iulia Artean şi Maricica Trandafir. 

„Facem tot ce depinde de noi pentru a ne menţine la un nivel ridicat. Până la reluarea campionatului sper să ne punem la punct cu toate detaliile. Vom încerca să practicăm un handbal spectaculos, prin care să atragem publicul la sală”, a declarat antrenoarea Oţelului Galaţi, Alexandrina Soare. 

Primul meci oficial pentru „oţelare” va avea loc pe 14 ianuarie, în Sala „Siderurgistul”, cu CSM Ploieşti, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naţionale. 

Rezultatele complete de la „Cupa Oţelul”


HC Oţelul Galaţi - CSM Bacău 31-29

HC Dunărea Brăila - CSM Bucureşti 35-30

HC Oţelul Galaţi - CSM Bucureşti 28-31

HC Dunărea Brăila - CSM Bacău 29-28

CSM Bucureşti - CSM Bacău 24-32

HC Oţelul Galaţi - HC Dunărea Brăila 34-26


Clasament:


1. Oţelul Galaţi 4 p.

2. Dunărea Brăila 4p.

3. CSM Bacău 2p.

4. CSM Bucureşti 2 p.


Citit 1952 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Decembrie 2011 11:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.