Duel Soare - Bădulescu! HC Oţelul Galaţi - HCM Roman, sâmbătă, de la ora 11.00

Duel Soare - Bădulescu! HC Oţelul Galaţi - HCM Roman, sâmbătă, de la ora 11.00
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Partida restantă HC Oţelul Galaţi – HCM Roman, din etapa a XII-a a Ligii Naţionale feminine, se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala „Siderurgistul”

Vremurile în care tehnicienii Cornel Bădulescu (principal) şi Alexandrina Soare (antrenor secund) formau un cuplu de succes pe banca formaţiei gălăţene au apus de la sfârşitul anilor 1990. În prezent, cei doi vor fi adversari în partida de sâmbătă, dintre Oţelul şi HCM Roman, şi ambii au drept obiectiv câştigarea meciului.

După o deplasare obositoare la Rm. Vâlcea, unde „oţelarele” Alexandrinei Soare au evoluat rezonabil în faţa campioanelor de la Oltchim, urmează acum un meci extrem de greu, dar care trebuie câştigat. „După ultimele rezultate, lupta pentru primele locuri s-a strâns şi mai tare. La Vâlcea nu ne-am făcut de râs, în opinia mea, acum ne concentrăm asupra jocului ce urmează. Unul foarte greu pentru că Romanul a trecut peste problemele pe care le-a avut la începutul acestui an şi va veni să se bată pentru un rezultat favorabil. Dar noi vom evolua pe teren propriu şi nici nu mă gândesc să nu câştigăm”, a precizat antrenoarea Oţelului.  

Aceleaşi gânduri de succes dăinuie şi în tabăra adversă, fosta jucătoare a Oţelului, Paula Teodorescu Vişan, declarând: „mergem la Galaţi să luăm puncte”.

Partida de sâmbătă (ora 11.00) va fi găzduită de Sala „Siderurgistul”, Federaţia Română de Handbal delegând un cuplu de arbitri bucureşteni: Barbu – Manafu. Meciul dintre cele două echipe (contând pentru penultima etapă a turului Ligii Naţionale) ar fi trebuit să se dispute 28 ianuarie, dar a fost amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Sâmbătă, în Liga Naţională se joacă meciurile primei etape din retur: SCM Craiova – Dunărea Brăila, CSM Bacău – CSM Cetate Deva, Corona Braşov – CSM Ploieşti şi CSM Bucureşti – CSU Neptun Constanţa. Tot în etapa a 14-a ar mai fi trebuit să se dispute partidele „U” Jolidon Cluj – Oţelul Galaţi şi Oltchim Rm. Vâlcea – HCM Roman, ambele au fost amânate pentru mijlocul săptămânii viitoare. Meciul HC Zalău – HCM Baia Mare se joacă vineri seara.

Citit 1101 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.