Cel mai tare karateka dintre poliţişti - Un gălăţean a câştigat campionatul M.A.I.

Cel mai tare karateka dintre poliţişti - Un gălăţean a câştigat campionatul M.A.I.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agentul de siguranţă publică gălăţean Mihai Tâmpeanu şi-a adăugat în palmaresul de sportiv trei noi medalii, obţinute zilele trecute Râmnicu Vâlcea la Campionatul de Karate Do al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Reprezentând Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, dar în competiţie ca membru al echipei Poliţiei Române, Mihai Tâmpeanu a câştigat titlul de campion în proba individuală de kata. Poliţistul gălăţean a mai cucerit şi două medalii de argint, el clasând pe poziţia secundă atât în proba de kumite – individual cât şi în competiţia pe echipe.

Mihai Tâmpeanu, care este legitimat la Clubul Sportiv Kodo Galaţi (preşedinte Gabriela Ionete Ciubucciu) şi unde îndeplineşte şi rolul de instructor, are un palmares de invidiat, el fiind multiplu campion european şi vicecampion mondial.

Pasiunea pentru artele marţiale a agentului de poliţie a început la vârsta de 8 ani, când a păşit pentru prima dată într-un dojo, iar performanţele majore au început să apară la vârsta de 12 ani, când a câştigat primul său titlu de campion naţional.

Până în prezent, sportivul gălăţean a obţinut peste o sută de medalii, iar în urma rezultatului obţinut la Râmnicu Vâlcea a câştigat dreptul de a participa la Balcaniada de Karate Do, din vara anului 2012, care va avea loc în Grecia

Citit 2391 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.