Duelul ultimelor două echipe campioane

Duelul ultimelor două echipe campioane
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi vor juca în această seară, în deplasare, cu CFR Cluj.  Partida va începe la ora 19.00 şi va fi televizată de postul Dolce Sport

"Un meci care pe care", aşa a etichetat Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului, partida pe care echipa sa o va susţine în aceasta seară pe terenul celor de la CFR. Miza e mare pentru ambele combatante. În timp ce campioana de acum doi ani, CFR, are neapărat nevoie de victorie pentru a fi sigură că râmâne pe primul loc şi a-şi uşura misiunea de a redeveni deţinătoarea trofeului naţional, Oţelul, campioana en-titre, nu-şi prea mai permite să piardă vreun joc, cel puţin în viitorul apropiat, altfel s-ar îndepărta serios de locurile care duc în ediţia viitoare a cupelor europene.

"Avem mare nevoie de puncte, nu mergem în excursie la Cluj. Ne aşteaptă un meci extrem de greu la Cluj, dar trebuie săreuşim să câştigăm punct sau puncte. Mă bucur că am tot lotul la dispoziţie, mai puţin Cornel Râpă, care este suspendat, şi aştept de la băieţi o altfel de atitudine, nu ca aceea de la meciul cu Dinamo. Se vor mai pierde multe puncte în acest campionat, iar formaţiile care sunt pregătite bine din punct de vedere fizic vor avea de câştigat. Prin urmare, n-am pierdut nimic, trebuie să credem în şansa noastră", a afirmat Dorinel Munteanu.

N-au teamă de arbitraj

Gălăţenii nu ţin cont de iureşul mediatic din ultima vreme şi de acuzaţiilor mai multor patroni şi conducători de cluburi cum că arbitrii fac jocurile pentru ca CFR să devină campioană.

"Va conta doar atitudinea şi dorinţa noastră de a obţine un rezultat cât mai bun transpusă în teren prin determinare maximă. Nu mă tem de arbitraj, nu cred că jocurile se fac pentru CFR, aşa cum spun unii", a spus Munteanu.. Şi căpitanul Oţelului, Sergiu Costin, s-a declarat dezamăgit de scandalurile izbucnite din cauza arbitrajelor, spunând că nu crede în varianta arbitrajelor pro-CFR. "Din păcate, e circul ăsta care se face, de parcă fotbalul s-a transformat în teatru, de parcă noi suntem actorii cărora ni se zice ce trebuie să facem. S-a transformat într-un câmp de bătălie între preşedinţi, iar noi, fotbaliştii, suntem nişte marionete. Enorm de mult îmi doresc să câştigăm la Cluj, să se mai termine cu atâtea zvonuri, să mai închidem puţin gura tuturor", a spus căpitanul campioanei, Sergiu Costin.

Citit 1352 ori Ultima modificare Duminică, 25 Martie 2012 23:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.