Deşi n-a entuziasmat, Oţelul a bătut cu 3-0 pe Voinţa Sibiu
Foto: Foto: Sorin Pană

Deşi n-a entuziasmat, Oţelul a bătut cu 3-0 pe Voinţa Sibiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţenii s-au impus în meciul cu Voinţa Sibiu la o diferenţă de scor confortabilă, cu toate că nu a fost o evoluţie strălucitoare a campionilor *


OŢELUL GALAŢI – VOINŢA SIBIU 3-0 (0-0)

 

Meci disputat ieri-seară, în etapa a 24-a din Liga I

Stadionul „Oţelul”; spectatori 2.000

Au marcat: Giurgiu 4’, Pena 54’, Antal 85’

Cartonaşe galbene: Costin 63’

Echipele utilizate:

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendja, Costin, Ljubinkovici – Filip, Giurgiu – Antal (Buş 87’), Viglianti, Iorga (Stromajer 64’) – Pena (Paraschiv 74’). Antrenor: Dorinel Munteanu.

VOINŢA SIBIU: Miron – Forika, D. Apostol, Tînc – Burlacu, Miclea (Cigan 69’), Bunea (Nicola 85’), Străuţ, Tătar - Lukanovic, I. Popa (Postolache 80’). Antrenor Alexandru Pelici

Arbitru: Marcel Bârsan (Bucureşti) – asistat de Mikloş Nagy (Cluj) şi Vladimir Urzică (Piatra Neamţ).


 

Oţelul a avut un start de meci ideal, cel puţin teoretic. Trecuseră doar patru minute când Viglianti a înălţat mingea peste linia defensivă sibiană, Giurgiu a preluat perfect, singur cu portarul şi din opt metri a plasat mingea sub bară. Ajutat şi de portarul advers, rămas cu crampoanele înfipte pe linia porţii. Practic, efectul a fost invers decât se aşteptau puţinii fani prezenţi în tribune, care deja se întreceau în pronosticuri „de la trei în sus”. În loc să forţeze desprinderea, cei de la Oţelul au oferit un joc anost, plin de greşeli individuale. Doar o ocazie a lui Iorga (min. 8), după o fază pornită tot de la o pasă marca „Vigli”, în rest nimic. Noroc de scor, altfel suporterii campioanei ar fi avut parte de încă o pauză cu nervi.

Totuşi, lucrurile s-au liniştit destul de devreme, Pena punând capul la centrarea lui Ljubinkovici pentru golul care a evitat apariţia fluierăturilor de nemulţumire din tribune.

Brankooooo!

Nu s-a scăpat însă de emoţii chinuitoare, cu portarul Branko Grahovac pe post de comisar şef. La două minute după reuşita lui Pena a ieşit aiurea din poartă, fiind salvat de Ljubinkovici, care a respins din faţa porţii goale. La cornerul ce a urmat, Branko a scăpat mingea din mâini, căpitanul Sergiu Costin trecându-se pe lista cu cei la care portarul trebuie să vină măcar cu o bere.

Apoi, sibienii au început să gâfâie. Au scăpat când Antal (75’) a scăpat singur de la centrul terenului, dar încercarea de lob s-a oprit pe fruntea portarului. Nu le-a mai ţinut peste alte patru minute, la o fază oarecum similară, cu Giurgiu pe post de sprinter şi cu o minge pe tavă pentru latul lui Antal în poarta goală: 3-0, chiar şi fără ca Oţelul să joace strălucit! Spre satisfacţia hocheiştilor de la Dunărea, veniţi îmbrăcaţi în tricourile de joc pentru a-i susţine pe fotbalişti în unul din cele mai dificile momente din ultimii ani.

Cu banderole de protest

Jucătorii Oţelului au evoluat cu banderole albe pe braţ, în semn de protest pentru faptul că se întârzie plata unor bonusuri din contracte şi a unor prime. Deşi bani sunt în conturile echipei, plăţile nu au fost aprobate de către cei din Consiliul de Administraţie, conform oficialilor clubului.

Citit 1506 ori Ultima modificare Vineri, 30 Martie 2012 23:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.