Biletul zilei: Le-am luat banii, să mergem la pescuit!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A venit din nou vremea să trecem pe la casierie. Desigur, pentru încasări, că am donat destul şi nu ne place decât să fim pe plus şi să pariem doar din câştiguri. Tichetul de marţi seară, pe care vă îndemnam să-l jucaţi cu încredere maximă, a avut şi o cotă măricică (9,35), astfel că satisfacţia e deplină. Uşoare emoţii am avut la Rochdale – Sheffield Utd., unde gazdele au deschis scorul în min. 3,  dar ne-am liniştiti repede, la pauză era deja 1-4. Cam la limită a fost la Real Sociedad – Betis, unde pariasem că înscriu ambele echipe şi a fost 1-1. Exact cât ne trebuia. În rest, Milan a cîştigat la Chievo, Lyon s-a chinuit în cupă mai bine de o repriză cu Ajaaccio GFCO (liga a treia) dar şi-a făcut treaba pe final pentru un 0-4 câştigător. Iar Barcelona, pe care o luasem fără nici-o teamă doar de dragul rotunjirii cotei, a confirmat: 4-0 cu Getafe.

BILETUL 1

Tudor Neacşu  vs. Somnul de 8 kg     îl ia în o lună      cotă 1000

Tudor Neacşu  vs. Somnul de 8 kg     în trei luni       cotă 75

Tudor Neacşu  vs. Somnul de 8 kg     anul viitor    cotă 20

Tudor Neacşu  vs. Somnul de 8 kg            niciodată          cotă 5


BILETUL 2

Standard Liège - Club Brugge 1X cotă 1,35

De Graafschap - Utrecht 2 cotă 1,70

Villareal – Malaga Malaga marchează cotă 1,30

FC Sevilla – Reala Zaragoza marchează ambele cotă 1,82

Fluminense – Boca Juniors peste 2,5 goluri cotă 2

 


Argumentaţie

 

Biletul 1: Vă mai amintiţi propunerea mea de a paria pe pescuit la somn? Acum vin cu o ofertă concretă, generată de ispravă colegului Tudor Neacşu, care a scos din apă un somn superb de 8,2 kg. Pariul îl ţin eu pe post de agenţie şi ofer cote generoase. Când va mai prinde un altul peste opt kile, la Dunăre, Prut sau Siret? În mai puţin de o lună, cotă 1000 (mai are doar trei zile, că vine prohibiţia peste el,  cine vrea să profite de cotă să se grăbească. În maxim trei luni – cotă 75.00. Anul acesta, nu – cotă 20. Niciodată, cotă 5.00, că sunt destui care să-şi depună excrementele pe sculele lui. Condiţia de a-i fi  luată captura în calcul e să aibă musai martori de încredere. Pescuitul în sihăstrie este interzis! Pariurile se fac la sediul redacţiei, casierul este D.C. Predescu.

 

Biletul 2: Lăsăm gluma deoparte şi încercăm să încropim un nou bilet câştigător. Destul de greu, pentru că sunt puţine meciuri în program. Mergând mai mult pe goluri marcate şi o miză împotriva ultimei clasate din Olanda am ajuns la o cotă generală tentantă: 10,85!

 

Citit 3520 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Aprilie 2012 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.