DRAMĂ ÎN VOLEI: O fostă campioană cu Metal Galaţi a murit la 27 de ani
Foto: Foto: Sorin Pană

DRAMĂ ÎN VOLEI: O fostă campioană cu Metal Galaţi a murit la 27 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O veste cruntă a zguduit sâmbătă lumea voleiului. Voleibalista Veronica Gomez, campioană a României în 2010, şi-a pierdut viaţa la nici 27 de ani în urma unui stop respirator. Jucătoarea din Venezuela a evoluat la CSU Metal Galaţi în sezonul 2009 – 2010, când a câştigat titlul de campioană şi  a evoluat pentru formaţia gălăţeană în Liga Campionilor.

Născută la 30 august 1985, Veronica a evoluat în ultimii ani la echipe de top din Europa: Euphony Tongeren, Uralotcika Ekaterinburg, Metal Galaţi şi Lokomotiv Baku, ultima sa echipă. În urmă cu două săptămâni, pe 1 aprilie, formaţia din Azerbaidjan cucerise Cupa Challenge.

Gălăţeanca Anamaria Berdila, prietena Veronicăi şi colegă de cameră cât a evoluat la fosta echipă Metal Galaţi, era extrem de afectată de dureroasa veste.


Veronica Gomez şi Anamaria Berdilă stabiliseră să-şi petreacă vacanţa de vară împreună


„Nu pot să înţeleg cum de mor de tineri oameni atât de buni şi de puternici. Ştiam că nu suferă de nimic, eram foarte apropiate, mi-ar fi spus. Informaţiile sunt foarte puţine, nici nu am reuşit să aflu măcar dacă era la Baku sau în Venezuela. Ştiu că urma să se opereze la tendonul lui Ahile. Stabilisem ca în această vară să întâlnim, să petrecem vacanţa împreună. Era extrem de optimistă, puternică, sănătoasă tun. Controalele medicale sunt extrem de riguroase, nu-mi explic cum de a fost posibilă o astfel de dramă, tocmai cu Veronica”, a spus Anamaria Berdilă.



Citit 3263 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2012 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.